29 / 04 / 2024

Ekonomist Barış Soydan: Altında kota kaldırılırsa gram altının fiyatı bir anda 2.450 liradan 2.200 liraya düşer!

Ekonomist Barış Soydan: Altında kota kaldırılırsa gram altının fiyatı bir anda 2.450 liradan 2.200 liraya düşer!

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde de yükselmeye devam ediyor. Altının gramı Kapalıçarşı'da 2 bin 500 liraya kadar yükseldi. Yükseliş karşısında ekonomist Barış Soydan'dan kritik açıklama geldi.



Altın fiyatları yükseliyor. Yatırımcılar altın alıp satarken, Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün gram altın Kapalıçarşı'da 2,500 liraya kadar yükseldi. Akşam Fed'in faiz kararı açıklanacak. Karar öncesi altındaki yükselişle ilgili kritik açıklama yapan Barış Soydan kotaya değindi. Soydan, altının kilogram fiyatı dünyayla 5 bin dolar fark olduğunu söyleyen Soydan kotanın kaldırılması halinde altın fiyatlarının ne kadar olacağını sosyal medya hesabı X'ten açıkladı. İşte Soydan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Barış Soydan @barissoydan
Altının kilogramında dünyayla olan fark 5 bin dolara çıktı. Kota bugün kaldırılsa Kapalıçarşı'da gram altının fiyatı bir anda 2450 TL'den 2200 TL'ye düşecek. Sırf bu yüzden bile kaldırılması mümkün değil.

 

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Geri Dön