29 / 04 / 2024

Ekonomist Mert Başaran: Borsa'da tek hisse tutmak deliliktir!

Ekonomist Mert Başaran: Borsa'da tek hisse tutmak deliliktir!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran yine çarpıcı bir paylaşım yaparak, "Tek hisse tutmak deliliktir" dedi. işte Mert Başaran'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...



Milyonlarca yatırımcı ve yeni yatırım yapacaklar hangi yatırım aracını seçmeleri ile ilgili araştırmalar yaparken borsa yatırımcıları da kaç hisse almaları gerektiğinin yanıtını merak ediyor.

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran resmi X hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv/ üzerinden yaptığı paylaşımda "Tek hisse tutmak deliliktir" diyerek,  "20-30 tane iyi hisseniz olursa her gün 1 tanesi tavan yapar yüzünüz güler. Tek hisseniz olursa herkes tavan olurken benimki gitmiyor der delirir, sıkılır satarsın, seninki tavan olur" ifadelerini kullandı.


Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

20-30 tane iyi hisseniz olursa her gün 1 tanesi tavan yapar yüzünüz güler!
Tek hisseniz olursa herkes tavan olurken benimki gitmiyor der delirir, sıkılır satarsın, seninki tavan olur! Tek hisse tutmak deliliktir.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar...

 

Değerli konut vergisinde son tarih 20 Şubat! Değerli konut vergisi nasıl, nereye ve kim tarafından beyan edilir?

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu! 

Çorum'da  TOKİ  ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön