30 / 04 / 2024

Ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girecekler için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girecekler için çok önemli uyarı!

Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da borsaya yeni girecek olan yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken borsaya yeni girecek olan yatırımcılar da nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Borsa İstanbul'da sert rüzgarlar eserken resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Mert Başaran yaptığı paylaşımda "Yeni başlayan yatırımcı hisse almasın fon alsın!" diyerek, illa ben kendim seçeceğim bu fon şirketleri anlamıyor diyenler ise 20-30 hisse alsın deme nedenini de açıkladı. 

Ekonomist Mert Başaran açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Borsaya yeni giren biri tek bu hisseyi tepeden aldıysa ve ömrü boyunca biriktirdiği para ise o... insanın psikolojisini düşünün. Günah!"


Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

Yeni başlayan yatırımcı hisse almasın fon alsın! İlla ben kendim seçeceğim bu fon şirketleri anlamıyor diyenler ise 20-30 hisse alsın deme nedenim!
Borsaya yeni giren biri tek bu hisseyi tepeden aldıysa ve ömrü boyunca biriktirdiği para ise o... insanın psikolojisini düşünün
Günah!

Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Konut sektöründe 2025'ten sonra ciddi prim potansiyeli oluşacak!

Arazi satışında rekor kırıldı! 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön