Kent Haberleri

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu elinde altın olanları uyardı! Bu tehlikeli hamleden uzak durun! Herkes hemen gardını alsın

Son dakika altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları karşısında endişelenmeye başlarken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu elinde altın olan yatırımcıları tehlikeli hamleler konusunda uyardı. Önümüzdeki yıllar için altın fiyatlarında asıl zirvelerin görüleceğini söyleyerek tehlikeli hamlelerden uzak durulması konusunda altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar için açıklamalarda bulundu

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde dalgalanmaya devam ederken Ramazan Kurtoğlu elinde altın olanları uyardı. Önümüzdeki yıllar için altın fiyatlarında asıl zirvelerin görüleceğini söyleyerek tehlikeli hamlelerden uzak durulması konusunda altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar için açıklamalarda bulundu.
 

BU TEHLİKELİ HAMLEYE DİKKAT!

Altın yatırımcılarını tehlikeli hamleler konusunda uyaran Ramazan Kurtoğlu altın fiyatalrının yükselmeye devam edeceğini belirterek, altın yatırımcının hamle olarak beklemede kalması gerektiğini söyledi. Düşüşler karşısında elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Ramazan Kurtoğlu, altın için asıl zirvelerin seneye geleceğini söyledi. 

 

ELİNDE ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Kurtoğlu elinde altın olan yatırımcılara şu açıklamayı yaptı: "Mart 2020'de kripto paraların bir küresel oyun ve dolandırıcılık mekanizması olduğunu televizyonlarda anlatmıştım. Sonuç malum. Dolarda ve altında manipülasyon giderek artıyor. 2008' den beteri geliyor sadece 2023/2024'de günah keçisi olacak bir ŞOK dalgası/Ülke aranıyor. Hala altın da kalın" dedi.

ONS VE GRAM ALTIN SON DAKİKA

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde dalgalanmaya devam ediyor. Ons altın, dolar kurunun baskısı altından kurtularak yukarı yönlü hareketler sergilese de fed baskısı altın fiyatları üzerinde etkisini gösteriyor. Piyasaların gözü dünkü Merkez Bankası faiz kararına çevrilmişti. Kararın hemen ardından piyasalarda hareketlilikler gözlemlenmeye başlandı. Altın ve emtia fiyatlarında yukarı yönlü hareket görülürken dolar/TL kuru değer kaybetmeye başladı. 

Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar, altın fiyatlarını merak edip araştırıyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira?'' sorularının cevaplarını aratıyor.

Ons altın bugün 1752 dolardan işlem görürken, gram altın 1050 liradan alınıp 1060 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1699 liradan alınırken 1724 liradan satışa sunuluyor.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Şifreler tek tek çözüldü! İşte burada durun...

Altında ibreler yeşili gösteriyor! Altını olanlar sakın bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları 25 Kasım 2022

Altında ibreler yeşili gösteriyor! Altını olanlar sakın bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları 25 Kasım 2022