Altın & Dolar

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı. Dün kapanışta 26,217 TL'den işlem gören dolar/TL kuru yukarı bugün 26,262 TL'den başladı

Dolar/TL kuru yeni rekor denemelerine devam ediyor. Dün kapanışta 26,217 TL'den işlem gören dolar/TL kuru yukarı bugün 26,262 TL'den başladı. Dolardaki hareketlilik son gaz devam ederken, yatırmcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur?

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMAYACAK!

Mervcut ekonomik politikaların devam etmesi halinden ünlü ekonomist Selçuk Geçer yıl sonunda doların 36 lira olacağını şu şekilde ifade etti: '' Yıl sonunda ise 36 liraları görmek benim için sürpriz olmaz." dedi.

 
MERKEZ BANKASI YIL SONU DOLAR BEKLENTİSİ!

Merkez Bankası'nın temmuz ayı piyasa anketi dün açıklandı. Merkez Bankası (TCMB), haziran ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 26,18 TL olarak açıklamıştı. Bu anket döneminde ise bu rakam 28,46 TL şeklinde oluştu.

12 ay sonrası için döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırayla 28,99 lira ve 31,44 lira şeklinde açıkladı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 15 TEMMUZ 2023 DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı son dakika dolar/TL kurunu yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı saat 13:02 itibariyle 26,23 TL, satış fiyatı ise 26,26 TL'den işlem görüyor. Aynı saatte euro/TL kuru alış fiyatı 29,37 TL, satış fiyatı 29,47 TL. Euro dolar paritesi ise 1,122 bandında işlem görüyor.

 
PİYASALARIN GÖZÜ FED FAİZ KARARINDA!

Döviz ve altın piyasası ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını bekliyor. 

Piyasalar tarafından heyecanla beklenen ABD Merkez bankası (FED) faiz toplantı tarihi resmen belli oldu. 

FED faiz kararı toplantısı 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak ve 26 Temmuz akşamı saat 21.00'da faiz kararı Fed Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanacak.

2023 Temmuz ayındaki Fed faiz kararının ne olacağı ise merak konusu. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in bu ayki toplantıda yüzde 92 ihtimalle politika faizini 25 baz puan artıracağı tahmin ediliyor.

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!