Kent Haberleri

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar bugün yarın bu seviyeyi görecek! En yüksek rakam verildi! Taş üstünde taş kalmayacak

Ekonomist Selçuk Geçer yukarı yönlü hamle gösteren dolar için; bugün yarın bu seviyeyi görecek diyerek en yüksek rakamı verdi. Dolar kurundaki ahreketliliğe değinen Geçer, yukarı yönlü yükselene dolar için ''bugün yarın bu seviyeleri görebiliriz'' diyerek en yüksek rakam açıklamasında bulundu

Ekonomsit Selçuk Geçer dolar ile ilgili analizlerde bulunmaya devam ediyor. Dolar kurundaki ahreketliliğe değinen Geçer, yukarı yönlü yükselene dolar için ''bugün yarın bu seviyeleri görebiliriz'' diyerek en yüksek rakam açıklamasında bulundu. Bu rakamdan sonra piyasalarda taş üstünde taş kalmayacak. İşte o dolar yorumu...

 

DOLAR ENDEKSİ DÜŞECEK Mİ?

Doların daha fazla yükselme şansının kalmadığının altını çizen Selçuk Geçer, çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Selçuk Geçer, ABD'de enflasyonun gerileme sinyalinin vermesini işaret ederek, dolar karşısında diğer para birimlerinin atağa geçecğini söyledi.

Geçer: ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum.''dedi.

DOLAR İÇİN EN YÜKSEK RAKAM...

Çılgın dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için en yüksek rakam açıklaması geldi. Açıklamış olduğu rakamın ise, her an olabileceğini şu kelimelerle ifade etti: Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 TL seviyelerine her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir'' dedi.

DOLAR YIL SONUNDA BU KADAR OLACAK

Selçuk Geçer, dolar kuru için yıl sonundaki beklentisini açıkladı. Piyasalarda sert dalgalanmaların yaşanacağını söyleyen Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 TL üzerine çıkabileceğini açıkladı.

DOLARDA SON DURUM

Dolar kuru hafatnın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Dolar endeksi bugün güne yüskelişle başladı. FED yetkililerinin şahince açıklamaları küresel risk iştahını olumsuz etkiliyor. FED frene basmaya hazır ancak bunun uzun vadeli faizlerde hızlı düşüşe neden olmasını istemiyor.

Dolar/TL kuru ise bugün alış fiyatı 18,07 lira, satış fiyatı 18,72 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0264 bandından ahreket ediyor.

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Beklenen o gün için geri sayım başladı! Hafızalara kazınacak

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Doları olan herkes bu tarihi öğrenmeli! Dolar uçuşa geçtiğinde siz çakılı sakın kalmayın