Kent Haberleri

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak! Amerika Merkez Bankası (Fed) başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının güvercin tonda olması doların değer kaybetmesine neden oldu

Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonsrasında tüm gözler dolara çevrildi. Amerika Merkez Bankası (Fed) başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının güvercin tonda olması doların değer kaybetmesine neden oldu. Banka, faiz kararının beklentiler doğrultusunda, 25 baz puan artışı yaptı. Dolar için beklenen yükseliş oluşmadı. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

SELÇUK GEÇER DOLAR YORUMU!

Selçuk Geçer, dolar ile ilgili ilke kez bu kadar net konuştu. Doların yükselişe geçeceğini açıklayan Geçer, rakam verdi. 

Yatırımcılar ve vatandaşlar ''dolar yükselecek mi? Dolar ne olacak 2023? 2023 yılında dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Geçer bu ay dolar kurunun 24 TL bandına çıkacağını söyleyerek doların yıl sonunda kaç lira olacağını açıkladı.

DOLARIN FÜZE GİBİ FIRLAYACAĞI TARİH!

Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Geçer doların şu günlerde 24 TL olacağını söyleyerek, 2023 yılı içinde 40 TL seviyesine geleceğini söyledi.

 

DOLARDA SON DURUM! 6 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KURU

6 Şubat Pazartesi günü dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Dolar/TL kuru bugün güne yatay başladı.

Dolar/TL alış fiyatı 19,12 lira, satış fiyatı ise 19,16 liraseviyesinden işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,68 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,0794 bandında hareket edityor. Bugün dolar endeksi an itibariyle 102,98 seviyesinde değerleniyor. 

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Altın fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler tarumar oldu! Elinde altını olan hemen baksın! 6 Şubat altın fiyatları