Kent Haberleri

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor

15 Şubat Çarşamba dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar kaç lira olacak? 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi...
 

DOLARIN GELECEĞİ SEVİYE RESMEN AÇIKLANDI!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili önmli değerlendirmelerde bulundu. Doların geleceği seviyeyi açıklayan Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Doların yükselerek rekor kıracağını belirten Geçer, yatırımcılara dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi. Dolarlarını bozdurmamalarını söyleyen Geçer doların 24 TL olacağını açıkladı. Doların Şubat ayı içinde 24 TL seviyesine kadar yükseleceğini söyledi. 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi...

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Dün piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları 16:30'da açıklandı.  ABD ocak ayı tüketici enflasyonu yıllık bazda 6,4'e geriledi. Piyasaların beklentisi enflasyonun yüzde 6,2 olması yönündeydi. Aylık enflasyon ise beklentilere paralel olarak yüzde 0,5 oldu.

Verilerin açıklanmasının hemen ardından altın fiyatları yükselişe geçerken dolar/TL kuru aşağı yönlü hareket etti. Öte yandan euro dolar paritesi veriler öncesinde 1,0737 bandında hareket ederken rakamlar açıklandıktan sonra  Euro/Dolar paritesi de hafif yükselerek 1,0777 seviyesinden işlem gördü.

Peki bugün dolar ne kadar? 15 Şubat dolar kaç lira? Dolar/TL kuru bugün kaç TL? Son dakika dolar gelişmesi.

SON DAKİKA DOLAR GELİŞMESİ! 15 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KURU

15 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru dolar alıp satmak isteyenler ve dolar yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar endeksi an itibariyle yüzde 0,32 yükselişe geçerek, 103,455 bandından hereket ediyor.

Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,058 lira, satış fiyatı 19,104 lira seviyesinden değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,46 lira seviyesi ile yukarı yönlü hareket ediyor. Euro dolar paritesi 1,0710 bandında hareket ediyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları