16 / 06 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL'yi görecek! 

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL'yi görecek! 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirerek dolar yorumu yaptı. Geçer, doların 100 TL'yi göreceğini açıkladı.



Ekonomist Selçuk Geçer'den son dolar yorumu geldi. Dolar/TL kurunda dalgalanmaları değerlendiren Geçer'' dolar 100 TL'yi görecek'' dedi. 

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI?

Dolar/TL kurunda düşüş devam ederken, yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolarlarımızı satalım mı, bozduralım mı?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Bu kapsamda ekonomistlerin yorumları araştırılıyor. Selçuk Geçer, dolarda yükselişin devam edeceğini açıklayarak ''100 TL'yi görecek'' dedi.

YATIRIMCILARI DİKKATLİ OLUN!

Selçuk Geçer'in üzerinde durduğu önemli noktalardan biri de paranın bir gecede buharlaşabileceği riskiydi. Bu riskin farkında olarak dolar ve altın yatırımcılarının daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Geçer özellikle ABD faiz oranlarındaki artış, doların değerindeki dalgalanmaları daha da güçlendirdiğine dikkat çekti. 

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL yi görecek! 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Altın ve dolar arasında ilginç bir etkileşim olduğuna dikkat çeken Geçer, doların değeri yükselirken altın fiyatlarında düşüşlerin olduğunu söyledi. Ancak bu durum genellikle yatırımcıları altına yöneltirken, artan taleple birlikte altının fiyatlarının da tekrardan yükselişe geçtiği görülmekte. Geçer'in yorumlarına göre; piyasa dinamiklerine karşı dikkatli olunması gerekiyor. 


22 MAYIS 2023 DOLAR KURU NE KADARDI? GEÇEN SENE BUGÜN DOLAR KAÇ LİRADAN SATILDI? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 

Dolar kuru bir sene içinde büyük artış yaşadı. Yatırımcılar güncel döviz kurlarını geçen seneki fiyatlarla kıyaslıyor. 22 Mayıs 2023 dolar kuru İstanbul serbest piyasada dolar 19,8420 liradan satılıyordu. Bugün ise dolar kuru İstanbul serbest piyasada 32,107 liradan işlem görüyor. Dolar kuru geçen seneye göre bugün 12,26 TL arttı. 

Bank of America'dan yeni dolar tahmini! Yıl sonunda dolar tam bu kadar olacak!

Mehmet Şimşek'ten dolar yorumu! Dolar 20 lira seviyesine kadar gerilerdi!

Geri Dön