02 / 05 / 2024

Ekrem İmamoğlu'na YAPDER'den ödül!

Ekrem İmamoğlu'na YAPDER'den ödül!

11.Kent ve Yaşam ödülleri Sultanahmet Armada Hotel’de gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık & Belediye Çözüm Merkezi projesi ile ödüle layık görüldü.




Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık & Belediye Çözüm Merkezi projesi ile ödüle layık görüldü. Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği`nin (YAPDER) Gazeteci Celal Toprak ile Yayıncı Mehmet Gözcü ile birlikte organize ettiği 11.Kent ve Yaşam ödülleri Sultanahmet Armada Hotel’de gerçekleşti. Kentin, çevrenin, doğanın korunması ve geliştirilmesi için proje üretmiş kişi ve kurumları yüreklendirmek ve onurlandırmak amacıyla organize edilen ödül töreninde Jüri Başkanlığını Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yaptı. Farklı alanlarda bu yıl 11’incisi verilecek olan ödülleri, aralarında bilim insanları ve sivil toplum örgütü önderlerinin yer aldığı yaklaşık 50 kişilik bir jüri belirledi.


Gecede jüri üyelerin oyları sonucunda 13 dalda ödüle layık görülen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da “Yerel Yönetim Ödülü” ne layık görüldüğü törende İmamoğlu adına ödülü Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır aldı. Türkiye’ye örnek bir çalışma olarak tanımlanan “Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık & Belediye Çözüm Merkezi Projesi büyük de takdir topladı.



Beylikdüzü Belediyesi




Geri Dön