27 / 04 / 2024

Ekşinar Konakları Florya'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Ekşinar Konakları Florya'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Florya Ekşinar Konakları, İstanbul Florya'da yükseliyor. 76 ila 463 metrekare arasında, 1+1'den 7+2'ye kadar değişen 230 dairenin yer aldığı projede konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL olarak belirlendi...



Ekşinar Konakları'nın havadan videosu için tıklayınız

Eroğlu iştirakleri olan Erk Pazarlama ve Erfa 'nın; Emiroğlu İnşaat ortaklığıyla  TOKİ  kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında gerçekleştireceği Florya Ekşinar Konakları güvenli ve konforlu bir hayatın kapılarını aralıyor. Satışa çıkma hazırlıklarının son aşamasına gelindiği proje ile ilgili bilgi veren Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Florya Ekşinar Konakları; samimi, sıcak, büyük ve güvenli bir yuva gibi Florya 'nın en güzel yerinde, Atatürk Ormanı 'nın hemen yanı başında hayat buldu, dedi.

2010 'da geliştirdiği projelerle sektörde ön plana çıkan, hızlanan ivmesini 2011 yılında da devam ettirerek yılbaşından bu yana üç projesini hayata geçiren Eroğlu 'nun, yılın dördüncü projesi olarak geliştirdiği İstanbul 'un en eski yerleşim merkezlerinden biri Florya'da yer alan Florya Ekşinar Konakları 'nda satışa çıkma hazırlıklarının son aşamasına gelindi. Florya Ekşinar Konakları, Eroğlu 'nun iştirakleri olan Erk Pazarlama ve Erfa 'nın; Emiroğlu İnşaat ortaklığıyla TOKİ kaynak geliştirme uygulamaları kapsamında gerçekleştireceği ilk proje olma özelliği taşıyacak. Florya Ekşinar Konakları, ailenizle, akrabalarınızla, dostlarınızla, komşularınızla birlikte; evinizde, bahçenizde, havuzunuzda, yaşam alanınızın her köşesinde keyif dolu günlerin kapılarını aralıyor.

Florya Ekşinar Konakları, İstanbul Florya'da E-5 karayoluna 50 metre uzaklıkta, Atatürk Ormanı 'nın hemen yanı başında yer alacak. 76 ila 463 metrekare arasında, 1+1'den 7+2'ye kadar değişen 230 dairelik konut bölümüne sahip olan proje, 73 home-ofis ve 5 mağaza ile ticari alanda da çözümler sunacak.

Proje için şuan ön talep toplanıyor. Önümüzdeki hafta resmi satışa sunulacak olan Ekşinar Konakları 'nın metrekare fiyatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi.

Projenin ana girişinden doğrudan otoparka ulaşımın, içerisindeki ring yolu üzerinden sağlanacağı Florya Ekşinar Konakları, şehrin ana noktalarına çok yakın mesafelerde, şehir karmaşasından uzak, huzur içerisinde yaşama konforunu sunacak.

21 bin metrekarelik alan üzerinde konumlanan ve 6 bin metrekareyi bulan rekrasyon alanları ile Florya Ekşinar Konakları 'nda çocuklar araç trafiğinin olmadığı yeşil alanlarda yeşile ve maviye doyacak. Kısmi olarak açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness ve SPA merkezi, aerobik salonunu kapsayan sosyal tesis kompleksi, açık basketbol sahaları, cafe ve oyun parkıyla hayatı dolu dolu geçirilen keyifli bir tatile çeviriyor.

Florya Ekşinar Konakları, Florya 'dan vazgeçemeyen ailelere pencerelerini açtığında, içeriye dolan aydınlık gökyüzü, Atatürk Ormanı'nın temiz havası ve Florya 'nın taptaze deniz esintisi ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayacak.

Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu “Florya Ekşinar Konakları; samimi, sıcak, büyük bir yuva gibi Florya 'nın en güzel yerinde hayat buldu. Olgun bireylerin, saygın ailelerin ve onların birlikte oluşturduğu büyük bir ailenin yaşadığı yer olacak. ” dedi.

Eroğlu; Florya Ekşinar Konakları projesini “Nostalji olan anıların şimdiki zamanda tekrar var olacağı, birbirine saygılı ve uyumlu ailelerden oluşan, köklü dostlukların yeniden hayat bulacağı kuşların cıvıl cıvıl öttüğü, çocukların neşe içerisinde oynadığı, herkesin ‘tanıdık ' olduğu, ‘günaydın ' ve ‘iyi akşamlar ' sözlerinin eksik olmadığı; tıpkı eskiden olduğu gibi kapısını gönül rahatlığıyla çalacağınız komşulara sahip olacağınız güvenli yaşam alanları ” olarak tanımlıyor.

444 37 97

http://www.erogluyapi.com.tr/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön