19 / 05 / 2024

Ekşinar Konakları metrekaresi 4 bin 500 TL'den satışta!

Ekşinar Konakları metrekaresi 4 bin 500 TL'den satışta!

Eroğlu Yapı tarafından Florya'da inşa edilecek olan Ekşinar Konakları şuanda ön talep aşamasında... Proje önümüzdeki hafta içerisinde  resmen satışa sunulacak...



Konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında uzun yıllar boyunca faaliyet göstermiş olan Eroğlu Yapı, İstanbul 'un Florya Bölgesi 'nde de yeni bir konut projesine imza atıyor.

İsmi ‘Ekşinar Konakları ' olarak belirlenen proje için şuan ön talep toplanıyor. Önümüzdeki hafta resmi satışa sunulacak olan Ekşinar Konakları 'nın metrekare fiyatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi.

1 oda 1 salon konut tipinden, 7 oda 2 salon konut tipine kadar farklı seçeneklerin sunulacağı Ekşinar Konakları 'nın 230 konut, 6 dükkan ile 72 ofisten meydana gelmesi planlandı.

5 blok halinde yükselecek olan Ekşinar Konakları Projesinin detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Yapı'nın gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşıyor.

444 37 97

http://www.erogluyapi.com.tr/

Ekşinar Konakları'nın havadan videosunu izlemek için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön