AVM

Ekşioğlu Group, Şile'nin ilk AVM'sini yapıyor!

İnşaat sektöründe butik projeleri öne çıkan Ekşioğlu Group, İstanbul'un sayfiyesi olarak bilinen Şile'nin ilk AVM'sini yapıyor. AVM ve üç ayrı tipte 104 adet tripleks konaktan oluşan projenin önümüzdeki iki yıl içinde hayata geçirilmesi planlanıyor...

İnşaat sektöründe butik projeleri öne çıkan Ekşioğlu Group, İstanbul'un sayfiyesi olarak bilinen Şile'nin ilk AVM'sini yapıyor. AVM ve 104 adet tripleks villadan oluşan Kilia Şile Konakları projesi, Ekşioğlu Group bünyesinde faaliyet gösteren İmsa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özel projede yer alan ve ön talep toplanan villaların fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. 


İstanbul'un sahil kasabası olarak bilinen Şile, artık markalı konut üreticilerinin de dikkatini çekmeye başladı, inşaat sektörünün en eski aktörlerinden biri olan Ekşioğlu Group, son yıllarda Işık Üniversitesi'ne ev sahipliği yapması ile hareketlenen Şile'de Kilia Şile Konakları projesini geliştirdi. 


Ekşioğlu Group bünyesindeki İmsa inşaat tarafından yapılan ve AVM ve üç ayrı tipte 104 adet tripleks konaktan oluşan projenin önümüzdeki iki yıl içinde hayata geçirilmesi planlanıyor. 


Ekşioğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, son yıllarda Işık Üniversitesi ile birlikte hareketlenen Şile'nin merkez nüfusunun 13 bini, köylerle birlikte ise 35 bini bulduğunu ve büyük bir potansiyel barındırdığını söylüyor. 


METRO PROPERTIES İŞLETECEK 


Kilia Şile Konakları projesi kapsamında yapımına başladıkları 20 bin m2'lik AVM'nin Alman Metro Properties tarafından mağaza karmasının ve yönetiminin yapılacağını söyleyen Ekşi, proje hakkında şunları söylüyor: "AVM'nin açılışının 2015 yılının yazında olmasını planlıyoruz. Burada yerli-yabancı birçok marka olacak. Yapacağımız konaklar da çok özel. 


Üç ayrı tipte 104 adet tripleks konak inşa edeceğiz. Konaklar brüt 300, 350, 500 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise, 650 bin, 850 bin, 2 milyon dolar olacak. Projede dört adet yarı olimpik, iki adet açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, havuzların altına gizlenmiş otoparklar bulunacak." Amfi tiyatro ve çeşitli spor sahalarına sahip projenin yüzde 70'i yeşil alan olarak ayrıldı. Projede Kesintisiz enerji için merkezi jeneratör, şebeke içme suyu, doğalgaz, özel güvenlik sistemi ve akıllı ev sistemleri bulunuyor. Akıllı Ev Sistemleri, hırsız, yangın, gaz kaçağı, su baskını güvenlik sistemi, perde-panjur kontrolleri, aydınlatma, ısıtmasoğutma, havuz kontrol, bahçe sulama, çok bölgeli müzik, uzaktan görüntüleme ve kontrol, parmak izi, şifreli giriş kontrolleri ve çok fonksiyonlu görüntülü kapı telefonları kontrolleri ile hayatı kolaylaştırırken, tasarruf ve güvenlik sağlıyor. 


EKONOMİST MORTGAGE