14 / 05 / 2024

Ekşioğulları Aquila Kartal, 18 ayda tamamlanacak!

Ekşioğulları Aquila Kartal, 18 ayda tamamlanacak!

İlk markalı lüks konut projesi AQUILA Kartalı görücüye çıkaran Ekşioğulları Grup, 5 yıl içerisinde Kartal başta olmak üzere Anadolu Yakasında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor



Satış ve pazarlaması Realty Plus Türkiye tarafından gerçekleştirilen proje, bilhassa lokasyon özellikleri ve mimari proje detaylarıyla dikkat çekiyor. AQUILA Kartal, 31 konut katı, 4 loft katı, 1 teknik kat, 1 sosyal kat ve 2 otopark katı olmak üzere toplam 39 kattan oluşuyor.

Bugüne kadar katlı kavşak projelerinden baraj ve sulama projelerine, otoyol yapımından toplu konut üretimine kadar ulusal ve uluslararası çeşitli projelerin yapımını üstlenen Ekşioğulları Grup, ilk markalı lüks konut projesi AQUILA Kartalı görücüye çıkardı. Ekşioğullarının yan kuruluşu olan EGMA Gayrimenkul tarafından geliştirilen ve E-5 üzerinde Kartal ve Pendik ilçelerinin orta noktasında 13 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen proje, büyüklükleri 90 ila 220 metrekare arasında değişen 300 adet rezidans, 7 adet penthouse ve 4 adet loft daireden oluşuyor.

METREKARESİ 2 BİN 500 TLDEN BAŞLIYOR

Kenti etrafında toplayan merkezi konumu, özgün mimarisi, gürültüden uzak kat bahçeleri, deniz manzarası ve sunduğu sosyal imkânlar ile benzerlerinden ayrışan AQUILA Kartalda metrekare fiyatları 2 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 18 ayda bitirilmesi hedeflenen projenin satış ve pazarlamasını ise Realty Plus Türkiye gerçekleştiriyor.

HOME-OFİS OLARAK DA KULLANILABİLECEK

AQUILA Kartalın, lokasyonundan mimarisine kadar, her yönüyle özgün ve farklı bir proje olmasına özen gösterdiklerini belirten Ekşioğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekşi, Projemiz İstanbulun can damarında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika mesafede, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinde, Kartal Adalet Sarayının çok yakınında bulunuyor. Dolayısıyla AQUILA Kartalın; hem oturum, hem yatırım, hem de home-ofis amaçlı kullanmak isteyenler için ideal bir proje olduğunu düşünüyoruz dedi. Ekşi, AQUILA Kartal projesi ile birlikte, önümüzdeki dönemde başta Kartal olmak üzere Anadolu Yakasında yeni konut yatırımlarının da olacağını söyleyerek, bu bölgede önümüzdeki beş yıl içinde 5 bin adet konut üretmeyi hedeflediklerini belirtti.
Türkiye/Adil Küçük


Geri Dön