27 / 04 / 2024

El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi!

El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi!

Firma: El Emin İnşaat

Proje: Anfa Life Residence

Toplamda 224 adet konutun yer aldığı El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz...




1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen  Anfa Life Residence  projesi  El Emin İnşaat  tarafından yükseliyor. 8 farklı daire tipinin bulunduğu El Emin İnşaat Anfa Life Residence 2 blok halinde inşa ediliyor. El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi için verilen bilgiler şöyle: 


El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi: 


El Emin İnşaat Anfa Life Residence fiyat listesi dahilinde projedeki daireler için minimum fiyat 89 bin lira olarak belirlenmiş durumda. El Emin İnşaat Anfa Life Residence ödeme seçenekleri şöyle: 


El Emin İnşaat Anfa Life Residence  ödeme:


El Emin İnşaat Anfa Life Residence  ödeme planı dahilinde daireler için sunulan  24 aylık vade imkanı ile konut sahibi olabilmek mümkün. Projede aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor.


El Emin İnşaat Anfa Life Residence projesi lokasyon olarak Marmara Park AVM'ye, sağlık kurumlarına ve TEM yoluna 2 dakika, Torium AVM'ye, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika mesafede yer alıyor. Projede Türk hamamı, sauna, resepsiyon, kapalı otopark, spa, güvenlik, çocuk oyun odası ve fitness center gibi olanaklar bulunuyor.



Web adresi: http://www.anfaliferesidence.com

Telefon: 0212 854 07 64

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön