27 / 04 / 2024

Ela Quality Resort, otel zinciri olacak!

Ela Quality Resort, otel zinciri olacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm'in elinde bulunan yüzde 32'lik hisseye 27.5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel'in yüzde 100'üne sahip oldu. Ahmet Akbalık, Didim ve Denire'de de projeler yapacaklarını belirtti.



Yaz tatili deyince sadece bizim değil, neredeyse tüm dünyanın aklına Antalya geliyor. Yazın yine Antalya'dayız. Görüşürüz... 


'Ela Quality Resort otel zinciri olacak' 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aytur Turizm'in elinde bulunan yüzde 32'lik hisseye 27.5 milyon dolar ödeyerek, Ela Quality Resort Otel'in yüzde 100'üne sahip oldu. Özak Global Holding Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Akbalık, "Artık turizm yatırımlarımızın önü açılmış oldu. Ela Quality Resort ile yakaladığımız başarıyı farklı konseptlerde aynı marka altında başta Didim ve Denire arazilerimizdeki projeler olmak üzere farklı bölgelerde yapacağımız projelerle de sürdüreceğiz" dedi. 


Bayrampaşa Hayattepe, Ataşehir Bulvar 216 gibi konut projelerinin sahibi olan Ozak GYO'yu bünyesinde bulunduran grup; geçtiğimiz günlerde, Kazlıçeşme'de Emlak GYO'ya ait araziyi ortaklarıyla beraber rekor bir fiyatla satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Önümüzdeki yaz yine AnOtalya'da olacağız. Geçen senelerdeki gibi 2014'te de en çok tercih edilen tatil yeri Antalya olacak. Sadece Türk tatilcilerin değil, Avrupalı ve Rus turisder başta olmak üzere neredeyse tüm dünyanın ilgisi yine Antalya üzerinde toplanmış durumda. 

Tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, erken rezervasyonun kasım ayında başlayan ve 16 Aralık'ta sonlanan ilk döneminde 2014 yazı için tatil satın alan kişilerin yüzde 47'sinin Antalya'yı tercih ettiğini açıkladı. Bahar aylarında tatile gitmek isteyen tatilci sayısının da arttığını belirten Karayal, erken rezervasyon sayesinde tatilcilerin önemli miktarlarda tasarruf ettiklerini söyledi. 

Karayal, "Tatilini erken rezervasyon ile satın alan bir tatilci günlük ortalama 300 TL yerine indirimler sayesinde 160 TL ödeyebiliyor. Dolayısıyla, iki kişilik bir ailenin bir haftalık tatili erken rezervasyon döneminde satın alarak 2 bin TL civarında tasarruf edebileceğini söyleyebiliriz" dedi. 


BU MEVSİMDE DENİZ KEYFİ 

Antalya'da güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler, Konyaaltı Plajı nda her fırsatta güneşlenip denize giriyor. Soğuk havalar Türkiye'nin diğer kesimlerini kasıp kavururken 23 dereceyi bulan havalarda vatandaş Antalya'da deniz keyfi yapıyor. 

Diğer şehirlerde kışı yaşayanlar ise sıcak kumların hayalini kuruyor. 

Lara'da kemerlerinizi bağlayın! Antalya'nın Lara bölgesinde yeralan ve adını ve şeklini Concorde uçaklarından alan 5 yıldızlı Concorde De Luxe Resort, toplam 401 odasıyla tematik oteller arasında kendine farklı bir konum edinmiş durumda. 


Concorde De Luxe Resort yetkilileri, konfor, huzur ve lüksün ön plana çıkarıldığı otelde, geniş bir bahçe, tenis kortları, jakuzili havuzlar, su kaydırakları, bovvling ve bilardo salonu, internet cafe, havuz eğlenceleri, oyunlar ve yarışmalarla dolu animasyon programı, akşamları canlı müzik ve özel gösterilerle dinlenme ve eğlencenin birarada sunulduğunu kaydettiler. 


Farklı kültürlerin lezzetlerini birbirinden farklı özellikte 6 adet "a'la Carte" restoranda misafirlerine sunduklarını belirten yetkililer, şu bilgileri verdi: "Carpe Diem Spa holistik felsefesiyle beden, zihin ve ruh üçgeni içerisinde eşsiz seanslar sunuyor. Cilt bakımları, masajlar ve vücut bakımları bu alternatiflerden sadece bazıları... Güneşlenmek ya da istirahat etmek isteyen misafirlerimiz için düzenlenmiş olan özel Spa bahçesi, açık havuzu ve göletiyle felsefesi suya dayalı olan spa kavramını tamamlıyor. Tatil ve eğlence keyfinin yanında 1100 metrekarelik kongre merkezimiz, birbirlerinden farklı boyudarda ve en ileri teknolojiyle donatılmış 6 salonumuzla özel davet, ziyafet, düğün, kongre ve seminer isteklerine cevap veriyoruz." 


Milliyet Turizm


Geri Dön