Genel

Ela Quality Resort şehir otelciliğine ilk adımını atıyor

Dünyanın en iyi 100 oteli arasına girmeyi başaran ilk Türk oteli olma unvanını taşıyan Ela Quality Resort, İstanbul"da 90 odalı butik otel ile şehir otelciliğine ilk adımını atıyor

Antalya"da faaliyet gösteren lüks otel Ela Quality Resort, İstanbul"da butik otel ile şehir otelciliğine adım atıyor. 2011 sonuna kadar bitmesi planlanan otelin toplam yatırım tutarı 80 milyon dolar olacak. Ela Quality Resort Genel Koordinatörü Vadi Karatopraklı otelin 90 odalı olacağını ve son derece lüks bir butik otel yapacaklarını söyledi. Almanya"nın en büyük tur operatörlerinden biriyle yine İstanbul"da bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Karatopraklı œÖnümüzdeki yıl İstanbul"da ikinci otelimizi açma planımız var. Arazi arıyoruz, bize uygun bir yer bulduğumuz anda ikinci otel inşaatına başlayacağız diye konuştu.

14 MİLYARˆ$"LIKˆFONAˆDİKKAT

Karatopraklı, AB ülkelerinde turizmin krizde büyük yara aldığını ve sektörü canlandırmak adına 14 milyarlık bir fon yaratıldığını ve Avrupa"nın, turizmde yeni bir yapılanma sürecine girdiğini vurguladı. Yunanistan ve İspanya turizminin büyük kayıplar yaşadığını ve fondan en büyük payı bu iki ülkenin alacağının altını çizen Karatopraklı œTürkiye"nin dünya turizm pastasından aldığı payı Avrupa"ya kaptırmaması için önlemler alması kaçınılmaz dedi.  
Star/KAAN ZENGİNLİ