02 / 05 / 2024

Elazığ İl Genel Meclisi Ekim toplantısında imar görüşülecek!

Elazığ İl Genel Meclisi Ekim toplantısında imar görüşülecek!

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları bugün başlıyor. Meclis, bugün başlayıp hafta boyunca devam edecek toplantılarda gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağlayacak.



Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları bugün başlıyor. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'ndaki ilk toplantı bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Meclis, bugün başlayıp hafta boyunca devam edecek toplantılarda gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağlayacak. 

Gündem maddeleri şöyle: "

Elazığ İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları bugün başlıyor. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'ndaki ilk toplantı bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Meclis, bugün başlayıp hafta boyunca devam edecek toplantılarda gündemdeki maddeleri görüşerek karara bağlayacak. 

-Ağın ilçesi Hacı Yusuf Mahallesi'nde hayırsever vatandaş tarafından yapılması planlanan, ortaokul binası yapım işinin 2015 yılı Elazığ İl Özel İdaresi Yatırım ve Çalışma Programı'na alınması ile ilgili konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe İçme köyünde bulunan tescil harici alan üzerinde aile ve toplum sağlığı merkezi yaptırılması amacıyla hazırlatılan ilave imar planı ve imar planı değişikliği konularının görüşülmesi. 

-Baskil ilçesi Karaali köyünde bulunan 112 ada, 5 ve 6 nolu parseller üzerinde ticaret alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planının onaylanması konusunun görüşülmesi. 

-Elazığ Uluova Sulaması Rehabilitasyon ve Yenileme Projesi ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Elazığ İli genelinde yapılan hayvansal tesislerin planlı bir şekilde geliştirilmesi ile ilgili olarak hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Maden ilçesi Sağırlı köyünde kanalizasyon şebekesinin bulunmaması nedeniyle insan ve çevre sağlığını tehdit edildiği ile ilgili olarak hazırlanan Çevre ve Sağlık Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Koruk köyünde bulunan Koruk İlköğretim Okulu'nda bakım ve onarım yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Körpe köyü yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Baskil ilçesi Şahinkaya-İçlikaval yolunun incelenmesi ile ilgili Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Sivrice ilçesi Akbuğday köyünde bulunan tarım arazilerinin daha verimli kullanılması amacıyla nelerin yapılabileceği konusu ile ilgili olarak hazırlanan Tarım ve Hayvancılık Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Sivrice ilçesi Elmasuyu köyünde mevcut kanalizasyon şebekesinin incelenmesi ile ilgili olarak Arge Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Merkez ilçe Yemişlik köyünde bulunan Miyadınlı Mehmet Efendi türbesinin ilimiz turizmine kazandırılması amacıyla nelerin yapılabileceği ile ilgili olarak Turizm Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi. 

-Maden ilçesi Plaj köyü yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Altyapı Hizmetleri Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun görüşülmesi." 



Haberkent


Geri Dön