Kent Haberleri

Elazığ Kızılay Mahallesi'nde alt yapı çalışması devam ediyor!

Elazığ Belediyesinin belirli bir plan ve proje doğrultusunda şehrin genelinde başlatmış olduğu alt yapı yenileme işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan da eksik noktalarda alt yapı güçlendirme çalışmaları sürüyor.


Elazığ Belediyesinin belirli bir plan ve proje doğrultusunda şehrin genelinde başlatmış olduğu alt yapı yenileme işlemleri devam ediyor Bu kapsamda bir yandan da eksik noktalarda alt yapı güçlendirme çalışmaları sürüyor. 


Şehrin eski yerleşim yerlerinden olan Kızılay Mahallesi'nde bir yandan tehlike arz eden binalar yıkılmaya devam ederken bir yandan da 400'lük borularla yağmur suyu drenaj hattı yapımına devam ediliyor. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılay Mahallesi'nde 450 metreye varan yağmur suyu içtirmesinde uygun , drenaj şebekesi döşemesi işleminin de kısa bir süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 


Kızılay Mahallesi'nde devam eden ah yapı çalışmalarının ardından Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ana arter yolun bölünmüş yol olarak düzenleneceğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, mahalle girişindeki alt geçidin genişletilmesiyle ilgili de projenin son aşamaya geldiğini müjdeledi.



Güne Bakış