29 / 04 / 2024

Elazığ Misland'da çalışmalar başladı!

Elazığ Misland'da çalışmalar başladı!

Mis Holding Yönetim Kurulu başkanı Nihat Demirbağ, Vartaş’ın MİSLAND’ı almaktan vazgeçmesi üzerine kolları sıvadıklarını belirterek, kaldıkları yerden yola devam edeceklerini söyledi.



27 yıldır Mis Tüketim Kooperatifi, Mis Holding A.Ş. ve Misaş A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını yapan ve tüm genel kurul ve yönetim kurulu kararlarını da 27 yıldır oybirliği ile aldıklarını belirten Nihat DEMİRBAĞ 3 yıllığına yeniden oybirliği ile yönetim kurulu başkanlığına seçilerek yola devam kararı aldıklarını açıkladı.


Demirbağ; "Vartaş A.Ş.'nin Misland'ı almaktan vazgeçmesi sebebiyle 3 yıllığına yeniden güven tazeleyerek kolları sıvadık. Hayırlısı ile inşaAllah otuzuncu yılımızı tamamlarken emaneti de sahiplerine teslim ederek ayrılırız." dedi.


ELAZIĞ İMAR REVİZYONU İÇİN YANILMAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM


 Demirbağ, Yanılmaz'ın kendisine "Benim için Elazığ'daki her vatandaşa yardımcı olmak bir şereftir bir görevdir. Bu sebeple buradaki 914 ortağa da yardımcı olmak, elimizden geleni kanunlar çerçevesinde yapmak bizim görevimizdir. Misland'ın imarını ilimize ve sizlere faydalı olacak şekilde düzenledik. Hayırlı olsun.” dediğini aktardı. Biz de yeni imar revizyonuna gösterdikleri özveri ve emek için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.


MİSLAND'DA 500 BAĞIMSIZ BÖLÜM OLUŞTURULACAK ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Demirbağ kongredeki konuşmasında, üç yıl önce şirketlerin borçlarını ödediklerini ve şirketleri borçsuz hale getirdiklerini ifade ederek, Misland'ı satarak tüm ortakların parasını ödeyip işleri bırakma kararı almıştım ancak genel kurulda alınan karar gereği ve yapılan anket sonucuna göre Misland'ı satın alacak birilerinin çıkması durumunda satabiliriz. Yine tümünü yapabilecek müteahhit çıkarsa müteahhide verebiliriz.


Daha fazla vakit kaybetmemek adına yine alınan karar gereği yeni imar planına göre biran önce 3 ayrı mimarla mimari çalışmalara hemen başlayacağız. Gerekirse de 3 ayrı müteahhide blok blok yaptıracağız. Misland'ın ortaklarımıza kalan bölümünde AVM içerisinde 100 mağaza, AVM dışında 80 dükkân ve ofis ile birlikte 320 yeni konut yapılacaktır. Yani yaklaşık 500 civarında bağımsız bölüm oluşacak ve bunlar satıldıktan sonra ben de bu işe nokta koymuş olacağım”


MİS ŞİRKETLER GRUBUMUZ 23 YIL KÂR, 2 YIL ZARAR ETMİŞ 2 YILINI DA BAŞA BAŞ KAPATMIŞTIR


Tüm ortaklarımın emanetini de inşaAllah otuzuncu yılımızda ödeyerek ve helallik alarak işi bırakacağım. Hiç kimsenin bizde alacağı kaybolmamıştır. Ne ortaklarımıza ne de başkasına hiçbir zararımız yansıtılmamıştır. Tüm bu sıkıntıları şirketimiz duran varlıklarını satarak aşmıştır. Kalan mal varlığımız ise tüm ortaklarımızın sermayesini yatırımını karşılamaktadır. Mis Şirketler grubumuz 23 yıl kâr, 2 yıl zarar etmiş 2 yıl da başa baş kapatılmıştır." ifadelerini kullandı.


Haberkent


Geri Dön