Beyaz Eşya

Electrolux Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizler için Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'nin en ucuza satıldığı yeri araştırdık. İşte ürünün tüm bilgileri..jpg" /> Electrolux elektrikli süpürge gelişmiş emiş gücü ile zeminlerdeki tüm tozları içine hapseder


Electrolux elektrikli süpürge gelişmiş emiş gücü ile zeminlerdeki tüm tozları içine hapseder. Özel hepa filtre sistemi sayesinde alerjen oluşturacak kıl ve tüyler anında temizlenir. 12 metrelik kablosu sayesinde evinizin her yerinde temizlik yapabilirsiniz.

Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcıya yüksek performans ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Yıkanabilir hepa filtresi ile solunum yolu rahatsızlıkları olanların çokça tercih ettiği ürün oluyor.Kolay açılabilen toz haznesi ile pratik toz boşaltım işlevi sağlanır. Çekim gücüyle küçük çocukların ve evcil hayvanları olanların tercih ettiği bir üründür.

Yüksek temizleme performansıyla çok yönlü kullanıma sahip olan süpürge ergonomik tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Maximum hijyen sağlayan süpürge ev içerisinde ki en ufak partikülleri dahi içine hapseder.Aynı zamanda Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge küçük boyutu ile evinizin her alanında saklama imkanı sunuyor. Çıkarılabilir parçaları sayesinde her alanda kullanım kolaylığı sunuyor.

Turbo Cyclonic Technology ile daha fazla toz topluyor. Bu özellik sayesinde toz havadan ayrılır hazneye dolar. Böylece ev temizliğinde yüksek performans gösterir. Motion Control System ile ev içerisinde kontrollü geçiş yapmanızı sağlar. Electrolux toz torbasız süpürge 12 metrelik kablosuyla temizlik işlevini gerçekleştirir. 12 metrelik kablo birden fazla oadayı temizlemenize geniş alanda hareket etmenize yardımcı olur. 

Peki Electrolux toz torbasız elektrikli süpürgenin sahip olduğu Hepa 12 filtresi ne işe yarıyor?

Klips yardımı ile kolay boşaltım sağlayan toz haznesi bulunur. Bu toz haznesi ile elinize tek bir parça değmeden süpürgeyi çöpe kolayca boşaltabilirsiniz. Böylelikle etrafa daha az toz uçar. Kompakt, hafif tasarımı ile kolay taşıma imkanını da beraberinde getirir. 

Elektrik süpürgesinde bulunan yumuşak tekerlekler parkenize zarar vermez.Temizlik sırasında sürüklediğimizde daha az ses çıkarır. Yüksek filtreleme ve yıkanabilen HEPA 12 filtresi ile kaliteli hava ortamı sunar. HEPA filtre en küçük toz partiküllerini %99 oranında yakalar. Yıkanabilir hepa filtre süpürgenizin uzun süre kullanılmasını sağlar. 

ELECTROLUX MAVİ TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 19 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Electrolux EUFC81DB Mavi Toz Torbasız Elektrikli Süpürge : 2.593,42TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.amazon.com.tr/ref=nav_logo

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Mart  2023 tarihinde saat  06:55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.24 Türk Lirası, euro 20.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1234 Türk Lirası değerindedir.

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Audi A6 Avant ve A6 Allroad quattro ne kadar? İşte Audi A6 Avant ve A6 Allroad quattro 19 Mart 2023 fiyat listesi...