Kent Haberleri

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Geçtiğimiz günlerde elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam olup olmayacağı gündem olmuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu ve küresel riskler nedeniyle artan fiyatlara rağmen elektrik ve doğalgazı en uygun fiyattan vatandaşa ulaştırmaya çabaladıklarına dikkat çekti. 

Bakan Bayraktar, seçim süreçlerine rağmen Nisan'da zam yapılmadığını söyledi ve Mayıs'ta da zam beklentisi olmadığını belirtti. Ancak elektriğe büyük zamda tarih bugün verildi. 

İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi, TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, https://twitter.com/ali_hakan_kara X sosyal medya hesabından enflasyon ve elektrik fiyatları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, TÜFE ve elektrik fiyatları ile ilgili bir grafiğe yer verdi ve "Elektriğe ciddi zam kapıda. Muhtemelen Temmuz-Ağustos'ta yapılır" açıklamasında bulundu. 

Peki elektik zammı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? İşte Hakan Kara'nın o paylaşımına gelen yorumlar...

İstanbul'dan sonra İzmir için de büyük deprem uyarısı geldi: 7.1 büyüklüğünde deprem olabilir!

İstanbul'da bir konut kaç otomobil ediyor?

Arazi, tarla, arsa alıp satacaklar, elinde toprağı olanlar mutlaka okusun!

Çeyrek altın fiyatları canlı! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Mayıs 2024 altın fiyatları