Genel

Elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler açıklandı! İşte 18 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 18 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!AYEDAŞ ve BEDAŞ günlük olarak arıza ve bakımdan dolayı İstanbul’da elektrik kesintisi meydana geleceğini kendi internet sitelerinde yayımlıyor

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakasında bulunan belirlenmiş olan bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. AYEDAŞ ve BEDAŞ günlük olarak arıza ve bakımdan dolayı İstanbul’da elektrik kesintisi meydana geleceğini kendi internet sitelerinde yayımlıyor. İstanbul'da 18 Haziran 2023 Pazar yani yarın pek çok ilçede kesintisi yaşanacak.

İşte 18 Haziran 2023 Pazar günü elektrik kesintisi yaşayacak o ilçeler...

İstanbul’un hem Avrupa de Anadolu Yakasında 18 Haziran 2023 Paz gününde elektrikler kesintileri yaşanacak. Peki Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında elektrik kesintisi yaşayacak o ilçelerden bazıları şu şekildedir;

İşte elektrik kesintisi yaşayacak diğer ilçeler…

AYEDAŞ- ELEKTRİK KESİNTİSİ ÖĞRENMEK İÇİN SORGULAMA EKRANI NASIL YAPILMAKTADIR?

AYEDAŞ - Anadolu Yakası’nda bulunan ilçelerin elektrik kesinti ve arıza işlerinden sorumludur. BEDAŞ ise Avrupa Yakası’nda meydana gelecek olan günlük elektrik tedarik ve arıza işlerine bakılmaktadır.

BEDAŞ- ELEKTRİK KESİNTİSİ ÖĞRENMEK İÇİN SORGULAMA NASIL YAPILMAKTADIR?

İstanbul Avrupa Yakasındaki ilçelerde yaşayan vatandaşlar, yapılacak olan planlı- programlı olan elektrik kesintilerine dair bilgileri önceden öğrenilebilir. Bu kesinti ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde bulunan Planlı Kesintiler bölümünden mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ek olarak da Planlı Elektrik Kesintilerine dair SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler