Beyaz Eşya

Elektrik süpürgelerinde en yeniler ve özellikleri. 14 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Piyasaya yeni sürülen akülü ve robotik elektrik süpürgeleri çoklu fonksiyonlara sahip. İşte o ürünlerin özellikleri...  Elektrikli süpürgelerin özellikleri ve fiyatları: Stuurvnee Robot Süpürge: -%5 483,21TLEtkin emiş ve özel giriş tasarımı, evcil hayvan tüylerini süpürür, çöker, kir ve döküntüler gibi Bu robot elektrikli süpürge günlük ev temizliği içindir, böylece daha fazla ailenin tadını çıkarabilirsiniz

Patili dostlarınızın tüylerini etkili şekilde süpüren Stuurvnee ve pratikliğiyle öne çıkan Jajibot akülü süpürge yılın son çeyreğinde satışta. 

Elektrikli süpürgelerin özellikleri ve fiyatları: 

Stuurvnee Robot Süpürge: -%5 483,21TL

Etkin emiş ve özel giriş tasarımı, evcil hayvan tüylerini süpürür, çöker, kir ve döküntüler gibi Bu robot elektrikli süpürge günlük ev temizliği içindir, böylece daha fazla ailenin tadını çıkarabilirsiniz.
Çok fonksiyonlu 3'ü 1 arada vakumlama ve paspaslama (su tankı olmadan), ıslak bezi takan robotik vakumu kullanabilirsiniz, zemini doğrudan paspaslamak için kullanabilirsiniz, çok kullanışlı ve kullanımı kolay fonksiyonlu, tek bir geçişte iki kat daha temiz kalır.

Jajibot Akülü Süpürge: 1.396,61TL

Yüksek verimli fırçasız motora sahiptir, 15 kPa maksimum emiş gücü sağlar, kedi kumu, kırıntı vb. için uygundur.
Rahatsız edici kablolar olmadan her zaman ve her yerde verimli bir şekilde temizleyebilirsiniz. 
Kablosuz elektrikli süpürge evinizdeki tüm yüzeyler için kullanılabilir. Klavye, mobilya, araba koltukları, halı zeminleri, merpen basamaklarını vb. kurtarır. toza, kire ve hatta hayvan tüylerine karşı korur.


Kablosuz saplı elektrikli süpürgenin Eco modunda 35 dakikaya kadar çalışma süresi vardır (maks. modda 15 dakika) – 22,2 V lityum iyon pil. 
Çıkarılabilir pil, elektrikli süpürgede veya evinizdeki herhangi bir prizde şarj edilebilir.

Birlikte Gelen Bileşenler    

Voltaj ‎22.2 Volts
Ürün Ağırlığı 3.6 Kilogram
Güç/Watt Değeri    ‎160 watt
Süre ‎35 dakika
Şarj Süresi  ‎4 H
Gürültü Seviyesi ‎68 dB

Ayrıntılı bilgi için: amazon.com.tr 

Editörün notu: Bu haber 01:36  saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:54 TL, Euro kuru 18,14 TL'dir. Gram altın fiyatı ise 992 TL.

En yeni hava temizleyicilerin adresi! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çok satan mutfak aletlerinde Ekim seçenekleri. İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…