Kent Haberleri

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız...  Bu yardımlar, devlet tarafından sağlanacak şekilde her aileye açıktır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere ve bireylere destek olmak amacıyla yardım programlarını sürdürmektedir. Bu yardımlar, devlet tarafından sağlanacak şekilde her aileye açıktır. İhtiyaç sahibi vatandaşların desteklenmesi için Bakanlık, çeşitli yardım programlarına ve hizmetlere sahiptir. Ailelerin bu programlardan yararlanabilmesi için gerekli başvuru süreçleri ve detayları da bakanlık tarafından duyurulmaktadır.

 

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!..İşte detaylar...Hemen bakın...

 

 

AİLE DESTEK YARDIMI BAŞVURU EKRANI AÇILDI!

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği çeşitli sosyal yardım imkanları sunmaktadır. Bu yardımlardan biri, doğalgaz ve elektrik tüketim desteği olarak ihtiyaç sahiplerine ödenen destek ödemeleridir. Bu yardımlardan faydalanma imkanı gün geçtikçe artmaktadır.

Dar gelirli vatandaşlar, faturalarını ödemekte zorlanırken, devlet imdadına yetişerek destek ödemeleri sunmaktadır. Başvuru ekranı açılarak, bu yardımlardan faydalanmak isteyenler hızlı bir şekilde başvurularını yapabilirler. Elektrik tüketim desteği ve doğalgaz tüketim yardımı için aynı ay içinde kolay ve rahat bir şekilde ödeme yapma imkanı sağlanmaktadır.

 

FATURA DESTEĞİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI!

İhtiyaç sahibi kişilere doğalgaz ve elektrik tüketim yardımları verileceği duyuruldu. Bu yardımlardan faydalanmak isteyenlerin hane gelirlerine bakılacak ve kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekiyor. Ayrıca doğalgaz desteği almak isteyenlerin doğalgaz hattı olan yerlerde ikamet etmeleri gerekiyor. Eğer tüm koşulları sağlıyorsanız başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Doğalgaz tüketim yardımları ve elektrik tüketim desteği imkanından faydalanmak isteyenlere başvuru işlemleri imkanı e-devlet platformundan hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. İkamet ettiğiniz ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları vasıtası ile başvuru işlemlerini yapabilirsiniz. Başvuru sırasında T.C kimlik belgeniz ve adınıza kayıtlı olan doğalgaz ve elektrik faturanızın yanınızda olması gerekiyor. Doğalgaz ve elektrik tüketim destekleri şu şekilde oluyor;

Doğalgaz faturası yardımlarında 2.500 liraya kadar destek imkanı sağlanacaktır. Elektrik faturası desteği için 250 liraya kadar yardım alabilmeniz mümkün olacak. Toplam miktar 2.750 TL’ye gelen fatura yardımı PTT vasıtası ile ödenmektedir. 

İstanbul'da bulunan üç hastane için tahliye kararı verildi!
İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!
ABD'de mortgage faizleri geçen hafta düşüş kaydetti!