Kent Haberleri

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor?   Açıklamasında, depreminin ilk gününden beri depremzedeleri yalnız bırakmadıklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan depremzede vatandaşlarıma seslenmek istiyorum, seçim durumu nedeniyle sizi unutturmayacağız" diye konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Açıklamasında, depreminin ilk gününden beri depremzedeleri yalnız bırakmadıklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan depremzede vatandaşlarıma seslenmek istiyorum, seçim durumu nedeniyle sizi unutturmayacağız" diye konuştu. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dakika açıklamasında elektrik ve doğalgaz için indirim müjdesi de verdi. 

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı! Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

NTV'de yer alan habere göre; Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreninin yapılacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" diyerek 2 müjdeyi bu açıklamasında paylaştı. 

Elektriğe yüzde 15, sanayi doğalgazına yüzde 20 indirim 

"Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayicilerin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde de Nisan itibarıyla yüzde 20 indirim uygulanacağını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasında, depremzede vatandaşlara da seslenerek, "Seçime kadar en fazla sayıda ilimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşmayı hedefliyoruz" dedi ve kalıcı konutların inşasını 1 sene içinde bitirecek şekilde hızla sürdürdüklerinin altını çizdi. 

Türkiye'nin otomobili ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yapamazsınız dedikleri TOGG önceki gece itibarıyla 177 binin üzerinde ön sipariş aldı" ifadelerine yer verdi. 

Milletin ilk yerli otomobile sahip çıktığını dile getiren Erdoğan, çekilişin bugün yapılacağını da belirtti ve "İlk TOGG'a talip olduğumuzu söylemiştik, pazartesi günü aracımızı teslim alacağız" diye konuştu. 

TTK'ya madenci alımını da gündeme getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında "10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya bin madenci alıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Erdoğan son olarak seçimlerle ilgili de konuştu ve YSK'ya göre 4 cumhurbaşkanı adayı olduğunu aktararak, bu gelişmenin hayırlara vesile olmasını dilediğini dile getirdi. 

Asgari ücret zammında Temmuz sinyali! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması geldi! Çalışanlar hemen bakın! 

Mart'ta açlık sınırı 9 bin 591 TL, yoksulluk sınırı 31 bin 241 TL oldu! 

Doların seçimden sonra ne kadar olacağı az önce açıklandı! Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!