17 / 06 / 2024

Elektrikli E-Doblo Cargo ve E-Doblo fiyatları ne kadar?

Elektrikli E-Doblo Cargo ve E-Doblo fiyatları ne kadar?

Hafif ticari araba denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen Fiat Doblo, elektrikli versiyonu ile görücüye çıkıyor. E-Doblo olarak adlandırılan otomobil, geçmişten gelmiş bir mirası en iyi şekilde temsil ederek bir hafif ticari deneyimini elektrikli olarak sunuyor.



Geçtiğimiz sene tasarımı tamamen yenilenerek piyasaya FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi olan Doblo'yu yeniledi. Yeni versiyonları ile birlikte ülkemizde satışa sunulan Doblo, Cargo gövdede ve Combi'nin Easy versiyonlarında 1,5 litrelik, 100 HP gücündeki dizel motor seçeneği ve 6 ileri manuel şanzımanla satışa sunulduğu kaydedildi.

1,5 litrelik 130 HP gücündeki dizel motor seçeneği ise Doblo Combi Premio'da manuel vites ile satın alınabiliyor. Buna göre, motor Cargo gövdede ve Combi Premio ile Premio Plus versiyonlarında ise 8 ileri otomatik şanzımanla kombinasyonu ile tercih edilebiliyor.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Sınıfının en iyi menzilini sunan yüzde 100 elektrikli E-Doblo ise 100 kW elektromotor ve 50 kWs batarya kapasitesini korurken, 346 km’ye varan menzili bir önceki jenerasyona göre 60 km daha fazla menzil sunduğu kaydedildi.

Yeni Doblo’nun en dikkat çeken yanlarından birisi de güvenlik özellikleri ve sürücü destek sistemleri oluyor. Doblo’nun Cargo ve Combi versiyonlarında birçok sürücü destek sistemi ve güvenlik öğeleri standart olarak sunuluyor. Bunlar arasında çarpışma uyarısı ve otomatik acil durum freni, şerit takip sistemi, uzun far asistanı, sürücü yorgunluk asistanı ve hız levhası okuma ile akıllı hız asistanı gibi özellikler yer alıyor. Tüm versiyonlarında standart olarak sunulan bu özellikleri ile Doblo, tüm yolculukların konforlu ve güvenli geçmesini sağlamaktadır.

Elektrikli E-Doblo Cargo ve E-Doblo fiyatları ne kadar?

ELEKTRİKLİ DOBLO FİYATI!

Fiat Doblo Cargo 839. 900 TL’den Doblo Combi, 1.064.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, segmentinde en uzun menzile sahip elektrikli E-Doblo Cargo 1.471.900 bin TL’den, binek otomobil sınıfındaki 5 kişilik E-Doblo ise 1.656.900 TL’den başlayan fiyatlar ile kullanıcılarını da beklemektedir. 

Öte yandan, tüm modellerde geçerli 150.000 Türk Lirası 12 ay, yüzde sıfır faizli kredi fırsatı veya sadece Doblo Combi’de geçerli kredi kullanmak istemeyen müşteriler için alternatif 75.000 Türk Lirası nakit indirim sunuluyor.

En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil ve fiyat listesi!

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...


Geri Dön