13 / 05 / 2024

Elektrikli Fiat Egea’nın fiyat listesi açıklandı! 

Elektrikli Fiat Egea’nın fiyat listesi açıklandı! 

Türkiye’de en çok otomobil satan markalar arasında yer alan Fiat Egea’nın hibrit motorlarında fiyat listesi belli oldu. Hatchback, Sedan, Cross Wagon ve Cross versiyonlara eklenen hibrit motor, 48 volt elektrik motoruyla tasarlanırken, 1,5 litrelik turbo benzinli motora da eşlik ediliyor.



Fiat Egea’ya hibrit motor seçeceği de eklendi. Fiat’ın yaptığı açıklamada, Egea ailesinin neredeyse tüm modellerine hibrit seçeceğinin de eklendiği vurgulandı. Peki Fiat Egea'nın hibrit motor araçlarının özellikleri neler? İşte elektrikli Fiat Egea hibritin fiyat listesi…

Tek bir hibrit motor seçeceği bulunan Fiat Egea’da bu motor tüm modellerde ortak kullanılıyor. 1,5 litrelik turbo benzinli motorun yer alacağı Egea’nın hibrit motorlu versiyonlarında 240 Nm tork ve 130 beygir güç sunuyor, ayrıca 15 kW'lik 48 volt elektrik motoruyla destekleniyor. 

Elektrikli Fiat Egea’nın fiyat listesi açıklandı! 

7 İLERİ OTOMATİK GERİ VİTES SEÇENEĞİ

Egea modellerinde ilk defa 7 ileri DCT şanzıman kullanıldı. Söz konusu şanzıman, hissedilmeyen ve hızlı vites geçişlerine imkân sağlıyor. Akıllı kontrol algoritması nedeniyle optimum sürüş deneyimi veren sistem, ıslak çift kavramayla da tork kaybına engel oluyor. 


Geri Dön