29 / 04 / 2024

Elektrikli Renault Kangoo geliyor: İşte fiyatı

Elektrikli Renault Kangoo geliyor: İşte fiyatı

Fransız otomotiv devi, sevilen modeli olan Renault Kangoo'nun yeni versiyonunu tanıttı. Bu kez, tamamen elektrikli bir versiyon olarak karşımıza çıkan araç, bir dizi yenilik ve güncelleme ile dikkat çekiyor. İşte bu yenilenen modelin özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar.



Fransız otomobil üreticisi Renault, uzun bir süre sonra Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. Marka, hafif ticari araç sınıfında büyük başarılar elde etmiş olan Kangoo modelini yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu kez, Kangoo'nun elektrikli versiyonuyla karşımıza çıkacak. Türkiye Sigortalar Birliği kayıtları, bu gelişmeyi doğruluyor. İşte detaylar ve elektrikli Renault Kangoo E-Tech ile ilgili bilgiler!

Renault, Türkiye Pazarına Yeniden Elektrikli Kangoo E-Tech ile Dönüyor!

Fransız otomobil üreticisi Renault, uzun bir aradan sonra Türkiye pazarına geri dönme kararı aldı. Hafif ticari araç sınıfında oldukça tanınmış bir model olan Renault Kangoo, tekrar piyasada yer alacak. Renault, Kangoo modelini Türkiye pazarında elektrikli versiyonu E-Tech ile sunacak. Bu model, bir dönem Renault Express ile hafif ticari araç segmentinde büyük ilgi görmüş ve hafızalarda yer etmişti. Şimdi ise elektrikli Kangoo, yeniden tüketicilerle buluşuyor.

 Önceden Renault Express ile yerini değiştiren Kangoo, tekrar tüketicilerin karşısına çıkacak.

Türkiye Sigortalar Birliği'nin "Kasko Değer Sorgulama" sisteminde paylaşılan bilgilere göre, yeni Kangoo E-Tech, tek bir batarya ve motor seçeneği olan Iconic donanımıyla satışa sunulacak. Ayrıca, aracın sistemdeki kasko değeri 1.5 milyon TL olarak görünüyor.

Elektrikli Kangoo: Güçlü Performans ve Geniş Bagaj Alanı

Kangoo'nun elektrikli versiyonu, etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. 44 kWh kapasiteli bataryası sayesinde, aracın elektrik motoru 120 Hp güç üretiyor. Tam dolu batarya ile Kangoo, 300 kilometreye kadar bir menzile sahip. Hızlı şarj seçeneği sayesinde ise sadece 27 dakikada 170 kilometrelik bir menzil sunuyor.

Özellikle esnaf ve küçük işletmeler için tasarlanan Kangoo, kullanıcılara geniş bir bagaj hacmi sunuyor. 4 bin 700 litrelik bagaj alanıyla, yük taşıma ihtiyacını karşılamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Bu, hem iş hem de günlük kullanım için pratik bir seçenek sunan bir araç olmasını sağlıyor.

Akbank'tan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları güncellendi

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Son Dakika! Şiddetli deprem: 6.7 büyüklüğünde oldu

 


Geri Dön