28 / 04 / 2024

Elektrikli scooterda kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Boss'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektrikli scooterda kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Boss'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki’nin çevreci elektrikli scooteri Boss modelinin Ekim 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Boss scooter kaç TL oldu? İşte, Yuki Boss'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…



Elektrikli scooterda kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Boss un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki Boss kullandığı elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilirken, fosil yakıtta tasarruf eder. Fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmeyi de önleyen Yuki Boss, kolay kullanımı sayesinde yolculuğunuzun keyfini artırır.

60V/20A X5 aküyle satılan Yuki Boss, 8 derecelik tırmanma kapasitesi ile sunuluyor. Yaklaşık 50 km menzili olan elektrikli scooter Boss’un maximum taşıma kapasitesi ise 246 kilogram.

Elektrikli scooter Yuki Boss, saatte 45 km hız yapabiliyor. Yuki Boss, 8 ila 10 saat aralığında ise full şarj oluyor.

61 kilogram ağırlığıyla hafif de olan elektrikli scooter Yuki Boss, kolaylıkla taşınabilir. Elektrikli scooter Yuki Boss, kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip.

Öte yandan, aracın yukarıda belirtilen menzili, tam dolu şarj ile 1 kişinin kuru havada, rampa olmayan zeminde katedeceği mesafedir . Hava koşulları ve engebeli yollarda, fazla yük binmesi gibi durumlarda bu menzil azalacaktır.

Peki elektrikli scooter Yuki Boss’un teknik özellikleri neler? İşte, elektrikli scooter Yuki Boss’un teknik özellikleri ve 10 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön