Ekonomi

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrikte engelli indirimi ne kadar? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik zammında aylık 150 kilovatsaatlik tüketim kritik sınır şeklinde belirlendi

Yeni yılın ilk sabahı açıklanan zamlar arasında en çok gündeme oturan, kademeli olarak yüzde 50 ila yüzde 125 arasında değişen elektrik zamları oldu.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik zammında aylık 150 kilovatsaatlik tüketim kritik sınır şeklinde belirlendi. Bunun altında ya da üzerinde yapılan harcamalar farklı biçimde fiyatlandırılmış olacak. Gündemden düşmeyen elektrik zammına yalnızca yüzde 50 oranında maruz kalmak için ayda 150 kilovatsaatten az elektrik tüketmek gerekli. 

Milyonlarca tüketiciye müjde! Elektrik faturası için şok karar!

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, elektrik engelli indiriminden faydalanmak için bazı şartlar bulunuyor. 

2022 Sayılı kanuna göre maaş alan engelliler, 18 yaş altı engelli yakını maaşı alanlar, 65 yaş maaşı alanlara devlet elektrikte belirli oranda indirim uyguluyor. 

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?