Kent Haberleri

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altın Kahini İslam Memiş'ten sert uyarı geldi! Bunu yapan net batacak

Altın fiyatları senenin son günlerinde rekor denemeleri yaparken, Altın Kahini İslam Memiş ''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu soranlar için ''bunu yapan batacak'' diyerek sert uyarıda bulundu.  Öte yandan elinde altın olan yatırımcılar ise '''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken, elinde birikmiş parası olan yatırımcılar, altına yatırım yapmaya devam ediyor. Öte yandan elinde altın olan yatırımcılar ise '''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. İslam Memiş, altın yatırımcılarını ''bunu yapan batacak'' diyerek sert şekilde uyardı.

Gram altın 2022 yılına ani iniş çıkışlarla başlasa da yıl sonunu 1100 lira seviyesinde kapatmak üzere. Yeni yıl beklentisi ise yukarı yönlü olarak revize edilirken, kafası karışan yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanırtını araştırıyor. Konu ile ilgili Altın Kahini İslam Memiş'ten sert uyarı geldi! Bunu yapan batacak!

BUNU YAPAN BATACAK!

İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli açıklamalarda bulundu. Memiş; , "Altın ve gümüş 2022 yılında manipüle edildi, değerinin altında kaldı, en az 6 ay bekleyebiliyorsan altın ve gümüş tarafında paranı değerlendirebilirsin. Dolar değer kazandığı zaman gram altın ve gram gümüş zaten yükseliyor.

Buna onslar da dahil olduğunda çarpı iki. 2023 yılının tamamı çok belirsiz olacağından dolayı, kaos yılı olacağından dolayı yine riskleri bölmekte fayda var. Sepet kültürünü 2023 yılında devam ettiriyoruz.

Çok karmaşık bir yıl olacak. Çünkü çok belirsiz.  Burada kısa vadede alım satım yapmak isteyenler maalesef batacak. Bunda yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatıırmcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Ons altın şu dakikalarda 1807 dolar oldu.

Gram altın fiyatı ise 1104 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatı 1807 lira, yarım altın 3611 lira, tam altın fiyatı, 7196 lira, Ata altın fiyatı ise 7383 lira, Atabeşli altın fiyatı 36,833 lira, gremse altın fiyatı ise 18,000 liradan satılıyor. 

Gram altın 3 gün sonra net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Altının piri İslam Memiş resmen duyurdu!

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 99 bin liraya yükseldi!

Altın fiyatlarına tsunami değil resmen kasırga! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlar bayram ettirecek! Canlı altın fiyatları

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!