Altın & Gümüş

Elimizdeki altınları bozduralım mı? İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi! O güne kadar bekleyin! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatlarındaki sert düşüş karşısında yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. Bakmayan bin pişman olur... Altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini düşünen  yatırımcılar güncel altın fiyatları karşısında endişlenemye başladılar

Altın fiyatları, yeni haftaya sert düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edeceğini düşünen  yatırımcılar güncel altın fiyatları karşısında endişlenemye başladılar. Yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş uyardı. O günü bekleyin diyerek yatırımcılara pişman olacakları şeyi yapmamalarını söyledi.

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Altın fiyatlarındaki düşüş cuma günü başladı. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile altın fiyatları düştü.  Ons altın 1739 dolar seviyelerinde işlem görürken veriler sonrasında bu hafta 1665 dolara kadar düştü.

Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın daha düşecek mi? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. 


 

O GÜNE KADAR BEKLEYİN...

İslamMemiş, yatırımcılara önemli tavsiyeler vererek, "Altın yatırımcısı elindeki altını satmak için acele etmemeli. Ben altın fiyatlarında yeni rekorlar bekliyorum. Vatandaşlar altın alımını sürdürmesi gerektiğini ifade eden Memiş, Çünkü 1000 lira seviyesinin altında gram altın sert yükselişler gördü. Gümüşün gram fiyatı 12,5 lira seviyesine kadar yükseldi. '' dedi

ALTIN ALMAK İÇİN FIRSAT

Vatandaşlar altın alımını devam etmelerini söyleyen eden Memiş, Çünkü 1000 lira seviyesinin altında gram altın sert yükselişler gördü. '' diyerek yatırımcıları ellerindeki altınları satmamaları konusunda uyarıda bulundu.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA

Ons altın şuanda 1663 dolar, çeyrek altın alış fiyatı 1634 TL, satış fiyatı 1649 TL, yarım altn alış fiyatı 3262 TL, satış fiyatı 3297 TL, tam altın alış fiyatı 6514 TL, satış fiyatı 6573 TL, ata altın alış fiyatı 6692 TL, satış fiyatı 6739 TL, yeni ata beşli altın alış fiyatı 33,249 TL, satış fiyatı 33,585 TL, gremse altın alış fiyatı 16,146  TL, satış fiyatı 16,339 TL seviyelerinden işlem görüyor. 

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı! Kimse beklemiyordu! Yatırımcıların aklı çıkacak! 11 Ekim 2022 altın fiyatları