Kent Haberleri

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar hemen baksın

2022 yılının son günlerine doğru gidilirken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Uzman isimden peş peşe açıklama geldi. Elinde altını olanlar hemen baksın... Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor gram altın 1100 lira seviyesini geçerken ons altında 1800 dolar seviyesi görüldü

Yatırımcılar, haftanın ilk günü altın fiyatlarına odaklandı. Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor gram altın 1100 lira seviyesini geçerken ons altında 1800 dolar seviyesi görüldü. Yatırımcılar bu durum karşısında ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Altın uzmanı Senol Kaan altın için yön açıklamasında bulundu. 

ALTINLARIMIZI BOZDURALIM MI?

Altın ve dolar fiyatları 2022 yılına damgasını vurdu. Dolar kuruna endeksli altın fiyatlarında doların yönü altın fiyatlarında belirleyici unsur oldu. Altın uzmanı Soner Kaan '' dolar endeksinin değer kaybetmesi altın yatırımcıları için çok güzel bir durum'' dedi ve yatırımcıları uyardı. Yatırımcılar doların değer kaybedip altın fdiyatlarının yükselmesi karşısında ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Altın fiyatlarının yönünü açıklayan Kaan, yatırmcılara bu konuda açıklama yaptı.

 

Uzman Kaan, altın ifyatlarını dolar endeksi üzerinden değerlendirdi. 104 seviyesindeki dolar endeksinin 99 seviyelerine inebileceğini belirterek, , "200 günlük hareketli ortalamayı 50 günlük hareketli ortalama aşağı yönlü keserse, dolar endeksinde sert bir şekilde zayıflama olabilir. Bu da altın yatırımcıları için inanılmaz derecede güzel haberlerin başlayacağı sinyalini veriyor aslında." dedi.

 

Açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullanan Kaan yatırımcılara altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyerek ellerindeki altınlara sahip çıkmaları konusunda uyardı. Kaan: ''Bu da ons altının ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş yükseleceğinin bir sinyali aslında. Altın yatırımcıları için altın değerinde bir bilgi" dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı.

 

Ons altın bugün 1798 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gram altın  alış fiyatı 1091 lira, satış fiyatı 1102 lira. Çeyrek altın fiyatı bugün 1803 liradan, yarım altın 3606 liradan, tam altın 7179 liradan,  Ata altın 7371 liradan satışa sunuluyor.

Altın rekora hazırlanıyor! Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın! 26 Aralık 2022 altın fiyatları

2023'ün parlayan yıldızı olacak! Ne altın ne dolar ne de borsa

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!