Kent Haberleri

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Yeni tarih verildi! Net rakam açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın! 

Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik bugün de devam ederken gram altın 1150 seviyesini geçerek rekor tazeledi. Bu yükseliş karşısında yatırımcılar hemen elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusunu araştırmaya başladı. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altındaki yükseliş bugün de sürerken yatırımcılar yükseliş karşısında heyecanlararak ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını öğrenmeye çalışıyor

Gram altın bugün rekor denemelerine devam ediyor. Altındaki yükseliş bugün de sürerken yatırımcılar yükseliş karşısında heyecanlararak ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını öğrenmeye çalışıyor. Altın fiyatları için yeni tarih vererek net rakam açıklayan Altın Piyasaları Uzmanı Nasri Amcalar, yatırımcıları uyardı.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Yeni tarih verildi! Net rakam açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

ALTIN İÇİN YENİ TARİH, NET RAKAM!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman oalrak görülen altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı '' elimizdeki altınları bozdurlarım mı, altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi, altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne olur, altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Konu ile ilgili açıklama  Altın Piyasaları Uzmanı Nasri Amcalar'dan geldii. Amcalar altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek, yeni tarih net raka açıklamasında bulundu.

Amcalar: Şu an gram altın 1.150 TL seviyesinde. Yükseliş devam ediyor daha da devam edecek gibi. Yarın Amerika Merkez Bankası Başkanının bir konuşması olacak.

Eğer şahin bir konuşma yani beklenilen bir konuşma gelirse altın fiyatlarında düzeltme seviyesinde bir geri çekilmeler beklenebilir.

Ama Perşembe günü ABD'nin enflasyon verileri açıklanacak düşmesi bekleniyor. Olumlu bir veri açıklanırsa da Perşembe gününden itibaren gram altında yeni seviyeler yeni rekor seviyeler beklenebilir. 1.200 liralık seviyelere yaklaşabiliriz. Perşembe gününden sonra altın biraz daha yükselişe geçecektir. Şu an gram altın 1.150 TL seviyesinde. Çeyrek altın 1.880 TL. Yarım altın 3.750 TL tam altın da 7.500 TL.

1.200 TL seviyelerde biraz oturur sonra kademe kademe yazdan sonra 1.400 – 1.500 liralı seviyelerin üstünü muhakkak göreceğiz bu sene.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

 

GRAM VE ONS ALTIN!

Bugün altın fiyatlarında ibre yukarı yönü gösteriyor. Ons altın 1873 dolardan işlem görürken gram altın bugün 1154 liradan satışa sunuluyor.

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Doların 10 TL olacağı yeni tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!