30 / 06 / 2024

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

Son zamanlarda altın fiyatları düşmeye başladı. Yatırımcılar, bu durum karşısında endişelenerek altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan açıklama geldi. 



Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek m? sorusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarının son zamanlardaki düşüşleri yatırımcıları endilendirmeye başladı. Düşüş karşısında çoğu yatırımcı altınlarını satarken bazıları da beklemeye devam etti. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan altın yorumu geldi...

BUNU YAPAN BÜYÜK KAYBEDECEK!

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılara kritik açıklamalarda bulundu. Kurtoğlu, "Satan büyük kaybedecek" diyerek altın fiyatlarının yakın zamanda tekrar yükselişe geçeceğini ve şimdiden satanların pişman olacağını açıkladı. 

ABD'de enflasyon rakamlarının artmasıyla birlikte ons altın, küresel piyasalarda değer kazanmaya devam ediyor. Enflasyon verilerinin etkisi altın fiyatlarını yukarı yönlü etkiledi. 

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

ALTININ ONSU 17 DOLAR YÜKSELDİ!

Kurtoğlu, altının onsunun  17 dolarlık bir artışla 2 bin 377 dolar seviyesine ulaştı ancak ABD borsasının açılmasıyla birlikte 2 bin 352 dolara kadar gerilemişti. Bu düşüş geçici olurken, ons altın şu anda 2 bin 384 dolar seviyesine yükseldiğini açıkladı.

ALTINLARIMIZI SATALIM MI, BEKLETELİM Mİ?

Kurtoğlu bazı dostlarının 'Altınlarımı şimdi bu fiyattan satıp bilahare fiyat düşünce tekrar alsam olur mu?'  soruus sorduğunu söyleyerek şu cevaı verdiğini belirtti ''Sakın ha böyle bir macerayı denemeyin. Ciddi kayıplarla karşılaşabilirsiniz zira altın fiyatlarının duraklaması, kısmen bir miktar geri gelmesi sizi yanıltmasın, bekleyin!" dedi. 

Ekonomist Kurtoğlu'nun bu açıklamaları, altın yatırımcıları tarafından tartışmalara yol açtı. Bazı yatırımcılar Kurtoğlu'nun görüşlerini desteklerken, bazıları  altın fiyatlarının düşeceğini savunuyor.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

 


Geri Dön