27 / 04 / 2024

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde altını olanlar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu araştırırken, İslam Memiş'ten yanıt geldi. 



Altında tarihi yükseliş devam ediyor. Bu hafta peş peşe yükseliş sergileyen altın, yatırımcıların odağında. Gram altın 2 bin 300 TL'yi geçti. Yatırımcılar, altın fiyatlarındaki yükseliş karşısında şu soruyu araştırmaya başladı: ''Elimizdeki altınları satalım mı?'' Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıların uyararak altının geleceği seviyeyi verdi.

  Elimizdeki altınları satalım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

BUGÜN ALTINDA DÜŞÜŞ OLACAK!

Bugün piyasalarda ABD tarım dışı istihdam verisi takip edilecek. Veriler altın piyasasını etkilemesi bekleniyor. İslam Memiş, bu verilerden dolayı altında kısa süreliğine düşüş olabileceğini söyledi. Memiş, yatırımcıları düşüşler karşısında uyararak iyi takip etmelerini ve alım fırsatlarını kaçırmamalarını söyledi. Memiş ;'"Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun" diyerek altın almak isteyenlere seslendi. 

  Elimizdeki altınları satalım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

ALTINLARIMIZI SATALIM MI?

Yatırımcılar ''altınlarımızı satalım mı? Altınlarımızı bozduralım mı? Altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur?'' soruları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor.

Altın uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamaların bir tavsiye olmadığını belirterek, altındaki, beklentisini açıkladı. İslam Memiş, bu sene içinde altın fiyatlarının tarihi rekorunu kırarak yatırımcısına kazandıracağını belirtti. Memiş, gram altının bu sene içinde ilk olarak 2 bin 500 TL, ardından 3 bin TL seviyelerinin görüleceğini söyledi. İslam Memiş  ons altın için de ''ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef.'' dedi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları ekonomi gündeminde. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. 8 Mart Cuma altın fiyatları arama motorlarında sorgulatılıyor.  Gram altın bugün 2 bin 371 TL, çeyrek altın 4,025 TL, yarım altın 8,002 TL'den işlem görüyor. 

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Geri Dön