Kent Haberleri

''Elimizdeki altınları satalım mı?'' sorusuna yanıt Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi! Yeni rekor geliyor! Hazır olun

Gram altın 1111 TL'ye kadar gerilerken yatırımcılar ''elimizdeki altınları satalım mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Altın Kahini İslam Memiş yatırımcıları uyararak yeni rekoru açıkladı. Hazır olun! Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarının gerilemesi yatırımcıları endişelendirdi

Altın fiyatları, küreselde dolar kurunun yükselişe geçmesi ile sert düşüş kaydetti. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarının gerilemesi yatırımcıları endişelendirdi. Altın fiyatlarındaki düşüşler yatırımcıları üzerken ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını arama motorlarına aratıyor. Konu ile ilgili ilk açıklama Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. 

''Elimizdeki altınları satalım mı?'' sorusuna yanıt Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi! Yeni rekor geliyor! Hazır olun!

ELİMİZDEKİ ALTINLARI SATALIM MI?

İslam Memiş ''Elimizdeki altınları satalım mı sorusuna'' şu şekilde yanıt verdi: ''"Ancak elinde altın bulunduran vatandaşlarımıza satmayı tavsiye etmiyorum. Orta ve uzun vadede özellikle yukarı yönlü hareketlerde yeni rekorların geleceğini bilmekte fayda var. Şubat ayı içerisinde son bir geri çekilme ama Haziran ayından sonraki süreçlerde yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek bir gram altın karşımızda olabilir diye tahmin ediyorum." dedi.

ALTINDA YENİ REKOR!

İslam Memiş altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş yatırımcılara altınlarınıza sahip çıkın açıklamasını yaptı. Memiş, Ramazan ayı ile birlikte hem üretimde hem de tüketimde düşüşler yaşanabileceğini söyleyerek, altında yeni rekorların beklediğini vurguladı.
 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar sabahın erken saatlerinden itibaren altında son durumu merak edip araştırıyor.

Ons altın 1838 dolar olurken gram altın 1142 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatı 1868 lira, yarım altın fiyatı 3735 lira, tam altın fiyatı 7442 lira, Ata altın fiyatı 7633 lira, Atabeşli altın 38,046 lira, gremse altın ise 18,621 liradan satılıyor.

Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları