Kent Haberleri

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar 19 gün sonra tam bu kadar olacak! Doları olanlar donup kalacak!

Seçim  öncesi gözler döviz kurlarına çevrildi. Milyonlarca kişi, doların ne olacağını merak ediyor. Bu kapsamda ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.İşte dolar 19 gün sonra tam bu kadar olacak! Doları olanlar donup kalacak! Seçim öncesinde dolar kuru yatırımcıların ve vatandaşların odağında olmaya devam ediyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Seçim öncesinde dolar kuru yatırımcıların ve vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru hafif düşüşe geçti. Yatırımcılar bu son gelişmelerden sonra dolar ne olur, dolar füşer mi yükselir mi, elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Dolar 19 gün sonra tam bu kadar olacak! Doları olanlar donup kalacak!

DOLAR 19 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Piyasalar merakla ABD Merkez Bankası faiz kararını bekliyor.  Fed'in bir sonraki toplantısı 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacak olup 3 Mayıs akşamı kritik karar resmen açıklanacak. Fed faiz kararına yaklaşık 20 gün kalan yattırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor.

Amerika Merkez Bankası geçtiğimiz ay yapılan toplantıda politika faizi 25 baz puan artırmıştı. Fed faizi 4,75-5 aralığına yükseltti. Son artışla birlikte banka, politika faizini 2007 yılından bu yana kaydedilen en yüksek aralığa yükseltmiş oldu.

 

Amerika Merkez Bankası faiz kararı için nefesler tutulurken ekonomistlerden açıklamalar gelmeye başladı. Doların yönü ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Geçer, doların seçimlerden sonra yükseleceğini söyledi. Özelliklse seçimi iaşret eden Geçer, doların tam 35-36 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç T? 13 Nisan 2023 dolar kaç lira? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

13 NİSAN 2023 DOLAR NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR KAÇ TL OLDU?

13 Nisan 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Yatırımcılar''bugün dolar ne kadar, dolar kaç lira , dolar bugün kaç TL?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Dolar/TL 19,65 TL, satış fiyatı ise 19,70 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0984 bandında hareket ediyor. 

Altında fren patladı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 canlı altın fiyatları