Kent Haberleri

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doları olanlar hemen buraya baksın! 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru değer kaybetme başlarken yatırımcılar ''elimizdeki doları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Doları olanlar hemen buraya baksın! 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak... Haftaya hareketli başlayan dolar kuru 18 TL seviyelerinden 19 liraya kadar düştü

Son dakika dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Haftaya hareketli başlayan dolar kuru 18 TL seviyelerinden 19 liraya kadar düştü. Bu düşüş yatırımcıları endişelendirirken ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur?

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doları olanlar hemen buraya baksın! 9 gün sonra dolar tam bu kadar olacak...

ELİMİZDEKİ DOLARLARI BOZDURALIM MI?

Dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Güne değer kayıpları ile başlayan dolar kurunun yönünün nasıl olacağı merak konusu. Konu ile ilgili dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer Şubat ayında yanı doların 9 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

 

Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini açıklayarak yatırımcılara ellerinde dolarları bozdurmamalarını söyledi. Doların 25 TL seviyesine yükseleceğini söyleye Geçer, dolardaki yükselişlerin devam edeceğini açıklayarak yatırımcıları tek tek uyardı.

MERKEZ BANKASI DOLAR BEKLETİSİNİ AÇIKLADI!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası'nın dolar beklentisi belli oldu. Merkez Bankası  bir sene sonrası için dolar/TL kuru beklentisini 22,77 TL'den  23,43 TL'ye yükseltti. Yıl sonu dolar kuru beklentisi ise 23,12TL olarak kaydedildi.

Peki dolar bugün ne kadar? 21 Ocak 2023 dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar oldu? 21 Ocak Cumartesi dolar/TL kuru....

DOLAR KURUNDA SON DURUM 21 OCAK 2023

21 Ocak Cumartesi günü piyasaların kapalı olmasından dolayı yatırımcılar yurt dışı piyasalarda doların kaç lira olduğunu araştırıyor. Milyonlarca yatırımcı ''bugün dolar ne kadar?  21 Ocak 2023 dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar oldu?'' sorularının yanıtını araştırıyor.

 

Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Dolar/TL kuru bugün yüzde 0,14 düşüşle güne başladı. Bugün dolar 19,03 liradan alınıp, 19,048 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,677 liradan değerleniyor. Euro dolar paritesi ise 1,085 bandında hareket ediyor.

Doların 10 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Doları olan hemen baksın

Altın alev aldı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları