Kent Haberleri

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net cevap geldi! Rakam verildi! Bunu yapan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Dolar kurundaki dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki dolar ne olacak?  Güncel dolar fiyatları için arama motorlarında yapılan araştırmalar gittikçe hız kazandı

Dolar fiyatı 4 Nisan 2023 Salı günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar fiyatları için arama motorlarında yapılan araştırmalar gittikçe hız kazandı. Vatandaşlar güncel dolar kuru ile birlikte aynı zamanda doların ne olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar ne olur, yükselir mi, düşer mi? soruları ile birlikte ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtı da araştırılıyor. 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net cevap geldi! Rakam verildi! Bunu yapan çok pişman olacak!

ELİMİZDEKİ DOLARLARI BOZDURALIM MI?

Dolar kurundaki hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar dolarları bozdurmak mı bekletmek mi mantıklı olur sorusunu araştırıyor. Konu ile iligli kritik açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, doların yükselişlerine devam edeceğini belirterek, dolarlarınıza sahip çıkın diyerek uyardı. Dolarda rekor rakamı açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı.

DOLAR İÇİN RAKAM VERİLDİ!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için rakam verdi. Doların 35 TL olacağını söyleyen Geçer, yıl sonuna kadar doların 40 TL seviyelerine kadar yükseleceğini öngördü.

4 Nisan dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? Son dakika dolar/TL kuru.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 4 NİSAN 2023 DOLAR KAÇ LİRA?

4 Nisan 2023 dolar kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. Dolar/TL bugün 19,51 TL'den alınıp 19,56 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,088 bandında hareket ediyor. Euro/TL alış fiyatı 21,21 TL, satış fiyatı ise 21,30 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları dalgalanıyor! Altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden acil bakın! 4 Nisan canlı altın fiyatları

Dolar bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!