Kent Haberleri

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer yeni zirveyi açıkladı! Ayağınız yerden kesilecek

Doların değer kaybetmesi ile yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Ekonomist Selçuk Geçer'den hemen yanıt geldi ve dolar için yeni zirveyi açıkladı. Bu rakamı görenlerin ayağı yerden kesilecek! İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması... Doları olanları uyaran geçer, özellikle ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan vatandaşları işaret ederek, doların yükseleceğini söyleyerek yeni rakamı açıkladı

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni zirveyi açıkladı. Doları olanları uyaran geçer, özellikle ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan vatandaşları işaret ederek, doların yükseleceğini söyleyerek yeni rakamı açıkladı. Bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesilecek. İşte o açıklama...

 

SELÇUK GEÇER DOLAR TAHMİNİ!

Merkez Bankası faiz kararını dün açıkladıktan sonra 18 TL seviyelerinde yatay seyrine devam eden dolar için Selçuk Geçer'den yeni zirve dolar tahmini geldi. Yatırımcıların en çok merak ettiği ''dolar ne olur?'' sorusuna net yanıt veren Geçer, yatırımcıları uyardı.

Geçer, doların sene sonunda 20 TL olacağını sonrasında ise yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı: ''Dolar kuru aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum."

"Dünyada dolar kuru düşecek ama Türkiye'de dolar/TL kuru karşısında değer kazanarak 35 TL'lere her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir."

"ABD'de birden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse ki düşük bir ihtimal o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz." dedi.

Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini belirtti ve yatırımcıları acele etmemeleri konusunda tekrar uyarıda bulundu.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar/TL kuru haftanın son gününde ekonomi gündeminde yer alıyor. Bugün dolar/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 18,25 lira, satış fiyatı ise 18,84 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 104 seviyesinde değerlenirken euro dolar paritesi 1,0617 bandında hareket ediyor.

Altında noel baba rallisi yarısı geldi! Sürpriz rakam şimdi paylaşıldı! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Elinde dolar olanlar acil baksın! Dolar 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Treni kaçıran pişman olacak!

Dolar satın alacaklar dikkat! Önemli bir gelişme var
Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları