Ekonomi

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Dolar uzmanı Selçuk Geçer’den flaş çağrı! O rakama hazır olun

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki öngörülerine devam ediyor. Geçer, ‘doları bozduralım mı’ sorusuna yanıt verirken, doların göreceği yeni rakamı açıkladı. İşte detaylar…Dolar ile ilgili yaptığı isabetli tahminler ile bilinen ve yaptığı açıklamalar ile gündeme oturan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, ağustos ayında doların kaç TL’ye çıkacağını açıkladı ve gram altının önümüzdeki zamanlardaki göreceği fiyat ile ilgili bilgi verdi

Dolar son iki haftadır 18 lira sınırlarında gezmekte. Dolar ile ilgili yaptığı isabetli tahminler ile bilinen ve yaptığı açıklamalar ile gündeme oturan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, ağustos ayında doların kaç TL’ye çıkacağını açıkladı ve gram altının önümüzdeki zamanlardaki göreceği fiyat ile ilgili bilgi verdi.

18 liralarda uzun süredir seyir eden dolar sebebiyle yatırımcılar ve vatandaşlar ise tedirginlik halinde. ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımında aldığı keskin kararlar ise dolarda inişli çıkışlı seviyelere sebep oluyor. Peki, ağustos ayının gelmesi ile birlikte dolardaki durum ne olacak? Dolar artacak mı? Dolar düşecek mi? Piyasa uzmanı Selçuk Geçer dolar tahminini yenileyerek yatırımcılar için konuştu. Ağustos ayını işaret eden Geçer, kritik süreç ile ilgili dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları belediyede başladı! İş arayanlar dikkat! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Altında kıyamet zamanı geldi! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş o tarihi açıkladı

Türk Kahvesi makinesini bu fiyatlara bakmadan almayın! Fakir Türk Kahve makineleri ne kadar? 2 Ağustos fiyat listesi