Kent Haberleri

Elimizdeki dolarları satalım mı? Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar tam tamına bu kadar olacak

Milyonlarca yatırımcı doların ne kadar olacağını araştırıyor. Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları satalım mı?'' sorusunu merak ederken  Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar tam tamına bu kadar olacak. Son günlerde değer kaybeden dolar kuru için Doları bilen adam Selçuk Geçer'den net rakam açıklaması geldi

Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları satalım mı? Dolar yükselecek mi?'' sorunun yanıtını merake diyor. Son günlerde değer kaybeden dolar kuru için Doları bilen adam Selçuk Geçer'den net rakam açıklaması geldi. Dolar tam tamına bu kadar olacak...

SELÇUK GEÇER DOLAR TAHMİNİ SON DAKİKA!

Milyonlarca yatırımcı dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri ve  uzmanların dolar yorumlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomsit Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi açıkladı. 

Geçer dolar uzun zamandır 19 TL seviyesinde yatay işlem görüyor diyerek, doların Merkez Bankası tarafından gelen sıcak para müdahelesi sonrasında tekrar düştüğünü söyledi. 

Selçuk Geçer ABD Merkez Bankası ve Avrupa Bankası'nın politikalarında vereceği kararlardan emin olduklarını belirterek, dolar kurunda gerçekleşecek değişimin seçimlerden sonra olacağını aktardı ve rakamı açıkladı.

Seçimleri işaret eden Geçer doların 36 TL seviyesine kadar yükseleceğinin altını çizerek  yatırımcıların ellerindeki dolarlara sahip çıkmalarını söyledi. Geçer dolar kuru ile ilgili şu ifadeleri kullandı:  "Şu anda Türkiye'de reel sektörde 25 lirayı geçmiş bir dolar kuru var. İhracatçılar doların gerçekte yükselmesine karşın bu yükselişin tabelaya yansımamasından şikayetçiler.'' dedi.

Bugün dolar/TL ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira? 1 Mart 2023 dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve doalr alıp satacaklar tarafından yakından takip ediliyor. 1 Mart Çarşamba günü dolar/TL kuru küçük  ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle  başladı. Dolar/TL kuru 19,055 liradan alınıp 19,072 liradan satışa sunuluyor. Dolar endeksi bugün 104,420 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL 20,25 liradan alınıp 20,303 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın