Kent Haberleri

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Analistler peş peşe açıkladı! Kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Euro/TL kuru 2022 yılını 20 lira seviyesi ile kapattı. Euro/TL kuru yükselişe geçerken elinde euro olanlar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Analistler peş peşe açıkladı, euroda kıyamet kopacak! Hemen bakın... Euro 20 liraya gelerek rekor kırdı

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro 20 liraya gelerek rekor kırdı. Rekor karşısında yatırımcılar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunu aratmaya başladı. Konu ile ilgili açıklama ise analistlerden geldi. Analistler euroda kıyametin kopacağını söyleyerek euronun yönü hakkında açıklama yaptı. Hemen bakın...

ELİMİZDEKİ EUROLARI BOZDURALIM MI?

Parasını döviz kurlarına yatırıp, kazanmayı bekleyen yatırımcılar eurounun 20 liraya yükselmesi ile  ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtıunı aratmaya başladı.

 

Analistler ise euro ile ilgili peş peşe açıklamalarda bulunarak, euronun yükselişe geçeceğini vurguladı. Analistlere göre; 2022 yılında Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artırımı konusunda Fed'in gerisinde kalmasından zarar gördüğü anlaşılsa da, 2023 yılında bu durumun tersine dönmesi bekleniyor.

Avrupa Merkez Bankası, kendi adına daha az agresif bir faiz artırımına yöneldiğinin sinyallerini veren Fed'i yakalaması bekleniyor.

 

Banka, 2023 yılında şahin tonda faiz artışları yapacağına yönelik gelen açıklamalar  eurounun yönünü yukarı çevirdi.  Analistlere göre 2023 yılında euro kurunun yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor.

Ekonomist Işın Çelebi, Euro kurunun değer kazanmaya devam edeceğini açıkladı.  Euronun yükselmeye devam edeceğini söyleyen bir diğer analist İslam Memiş de euro dolar paritesinin güçlenmeye devam edeceğini açıkladı.

EURO/TL KURUNDA SON DURUM!

Euro/TL kuru 5 Ocak 2023 günü milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 19,96 lira, satış fiyatı ise 20,033 liradan işlem görüyor.  Küçük ve büyük ölçekli yatıırmcılar euro bugün ne kada? Euro kaç lira? Euro/TL kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 

Aynı dakikalarda dolar/TL kuru ise 18,81 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,06 yükselişle 1,0611 seviyesinden işlem görüyor.

Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Bomba euro tahmini! Euro tam olarak böyle olacak!

3 Ocak 2023 euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Euro/TL kaç lira?