Kent Haberleri

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası duyurdu! 13 gün sonra euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak

Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşüşe geçerken, euro yükselmeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye devam ederken 13 gün sonra euronun yönü tamamen belli oldu. Euro dolar paritesi bugün 1,0532 seviyesi ile yükselişe geçti

Euro dolar karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0532 seviyesi ile yükselişe geçti. Dolar kuru ise geçen gün ABD Merkez Bankası başkanı Jerome Powell'ın konuşmalarından sonra düşmeye başladı. Dolar kuru uluslararası para birimleri karşısında düşüşe geçerken euro yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Öte yandan yatırımcılar ise euro kurunun ne olacağını araştırırken elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusuna yanıt arıyor. Euronun 13 gün sonra nasıl olacağına ilişkin sinyaller gelmeye başladı. Elinde euro olanlar dikkat, işte euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak...
 

AVRUPA MERKEZ BANKASI DUYURDU!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 15 Aralık tarihinde açıklanacak. Karar öncesinde bankadan kritik açıklamalar gelmeye başladı. Banka faiz artışlarına devam edeceğinine yönelik şehin tonda açıklamalarda bulundu.

  

Avrupa Merkez Bankası üyesi Gabriel Makhlouf, euro kurunun yönünü etkileyecek önemli açıklamar yaptı. Euro kuru için kritik öneme sahip olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararı 15 Aralık tarihinde açıklanacak.

Karar öncesi ekonomistlerden hem faiz açıklamaları hem de euronun yönüne dair değerlendirmeler de gelmeye başladı. Euronun yönü nasıl olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

EURONUN YÖNÜ TAMAMEN BÖYLE OLACAK

Euro, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra hızla yükselmeye başladı. İlk olarak kiritk seviye olan 19 TL barajını geçen euro hızla yükselmeye devam ediyor. Euro yükselirken dolar kuru da dolar endeksindeki değer kayıpları ile birlite düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyen vatandaşlar euronun ne kadar olacağını araştırırken analistlerden şahin tonda mesajlar gelmeye başladı.

15 Aralık'ta Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 75 baz puan artırmaya hazırlanıyor. Banka faizleri denildiği gibi 75 baz puan artışta bulunursa, euro kuru hızla yükselişe geçecek. 

 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KURUNDA SON DURUM!

 2 Aralık cuma günü euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro kuru alış fiyatı bugün 19,63 lira, satış fiyatı ise 19,68 liradan işlem görüyor. Euro/TL kuru bugün yüzde 0,05 yükselişe geçti. Euro dolar paritesi ise bugün 1,0534 bandında işlem görüyor.

Cebinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 14 gün sonra böyle olacak

Euro tozu dumana kattı! Elinde euro olanlar hemen baksın! Euronun 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu!