Kent Haberleri

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Euro sene sonunda böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası kararından sonra euro/TL kuru yükselişe geçti. Euro yükselirken yatırımcılar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırırken net yanıt ünlü ekonomistten geldi. İşte Euro sene sonunda böyle olacak! Haftanın üçüncü işlem gününde yakından takip ediliyor

Euro kuru dolar karşısında yükselmeye devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro bugün ne kadar? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Konu ile ilgili ekonomsitlerden açıklamalar gelmeye başladı. İşte euro sene sonunda böyle olacak...

EURO SENE SONUNDA BÖYLE OLACAK!

Ekonomist Selçuk Geçer, değer keybeden dolar karşısnda euronun yükselişe geçtiğini ve yatırımcıların euro biriktirmeleri konusunda uyardı.

Doların değer kaybetmesini olağanüstü şerh olarak gördüğünü belirten Geçer, "Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum" dedi. Selçuk Geçer, yatırımcıların euro ve sterlin biriktirmesini önerdi.

Bir diğer açıklama da İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş, euro kurunda sene sonunda yükselişler beklediğini söyleyerek euronun rekor rakamlara yükseleceğini belirtti.

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Mali İşler Komitesi'nde konuşan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için faizleri daha da artırmayı planladıklarını resmen açıkladı.

EURO DOLAR PARİTESİ BUGÜN NE KADAR?

Euro dolar paritesi ekonomi gündeminde yakından takip ediliyor. Dolar karşısında euro değer kazanırken, euro dolar paritesi geçtiğimiz günlerde 1,069 seviyesi ile son 6 ayın rekorunu  kırdı. Bugün ise euro dolar paritesi 1,0621 seviyesinden değerleniyor.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA?

Euro kurunda sondakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL alış fiyatı 19,91 lira, satış fiyatı ise 19,96 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Tarih belli, acil bakın! Euronun yönü resmen belli oldu!

Bugün euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? 19 Aralık 2022 euro/TL kuru

Euro tam tamına böyle olacak! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 1 eurosu bile olanlar görmedim duymadım demeyin