Kent Haberleri

Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusuna yanıt analistlerden geldi! Bakın euro tam olarak bu kadar olacak

Son günlerde rekor kıran euro/TL kuru için yatırımcılar ''elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro yükselir mi düşer mi?'' sorularının yanıtlarını araştırırken net yanıt analistlerden geldi. Bakın euro kuru tam olarak bu kadar olacak... Euro kurunun yönünü merak konusu olmaya devam ederken vatandaşlar elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyorç Euro kuru ile ilgili analistlerden yorumlar gelmeye başladı

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro kurunun yönünü merak konusu olmaya devam ederken vatandaşlar elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyorç Euro kuru ile ilgili analistlerden yorumlar gelmeye başladı. Analistler euro kuru için açıklamada bulundu. Euro tam olarak bu kadar olacak...

EURO DOLAR PARİTESİNDE SON DURUM

Euro dolar paritesi haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta dolar karşısında yükselişe geçen euro dolar paritesi 1,03 seviyesine yükseldi. Haftaya düşüşle başlayan euro dolar karşısında değer kaybetmeye başladı.

 

ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından dolar endeksi düşmeye başladı. Dolar endeksinin gerilemesi ile dolar ciddi değer kayıpları yaşarken euro kuru yükselişe geçti. Fed'in Aralık ayında yapacağı faiz kararı yaklaşırken, dolar kurunda hareketlenemeler başladı. Perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. piyasaların gözü perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

EURO BU KADAR OLACAK...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için Barclays ve Deutsche Bank, tarafından euro kuru için rakam açıklaması geldi.

Barclays ve Deutsche Bank, ABD'de enflasyonun yavaşladığına ve iş gücü piyasasının zayıfladığına dikkat çekti. Deutsche Bank tarafından yayınlanan rapora göre euro dolar paritesinin bu yıl sonunda 1,05 ABD doları seviyesine toparlanması bekleniyor. 

 

EURO/TL KURUNDA SON DURUM 22 KASIM 2022

Euro kurunda son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Euro/TL alış fiyatı bugün 18,68 lira, satış fiyatı ise 19,51 lira. Euro dolar paritesi ise 1,02 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda dolar kuru ise 18,73 liradan satışa sunuluyor.

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat

Euro yükselecek mi? Elinde euro olanların merak ettiği sorunun net yanıtı şimdi açıklandı! Euro bu kadar olacak

Euro/Dolarda bu seviyeler gelebilir! Dövizciye gitmeden hemen bu habere bakın!