Altın & Gümüş

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatları, 2022 yılında büyük değer kaybetti. Değer kaybeden gümüş fiyatları karşısında yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri  bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi. Pandemi ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor

Altıdan sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Pandemi ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. 2022 yılına kötü bir giriş yapan gümüş fiyatları, 10 TL seviyelerine kadar geriledi.

Sonrasında yükselişe geçse de yatırımcılar endişe içinde gümüşün ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusuna yönelik Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'Ten açıklama geldi. Memiş, en son yapmış olduğu altın yorumuna gümüşü de dahil ederek gümüüş fiyatlarının neden düştüğünü şu kelimelerle anlattı: ''Önce hüplet, sonra gümlet''. Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş fiyatları neden düşüyor veya neden yükserliyor, bunun altındaki neden ne? İşte tüm merak edilenler...

ÖNCE HÜPLET SONRA GÜMLET

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının değer kaybettiğini belirterek bunun nedenlerini açıkladı. Memiş; altın ve gümüş fiyatlarının baskılandığını söyledi. Bu baskının sadece Fed kaynaklı olmadığını söyleyen Memiş, asıl nedenin stok olduğunu açıkladı.

Memiş konuyu şu ifadelerle açıkladı: "Türkiye’de hem işçilikli ürün yapımı için sektörlerin hem de yatırım amaçlı vatandaşın talebinde patlama olmuş. Merkez bankaları 2023 yılının ilk çeyreğinde dijital paralarını açıklar.

Altına dayalı dijital paralar için vaktin geldiğini söyleyebilirim. Her geçen gün jeopolitik risklerin artması, dolar kurunun silah olarak kullanılması, makroekonomik güven gibi nedenler altın stoklarındaki artışta etkili oldu." ifadelerini kullanarak önce hüplet sonra gümlet dedi. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu? 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 3 KASIM 2022

Mİlyonlarca yatırımcı güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor.  Yatırımcılar bugün gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 19,25 dolar. Gümüşün gram altış fiyatı 11,51 TL, satış fiyatı 11,99 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın