Kent Haberleri

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş net yanıt verdi! Altını bile sollayacak rakam geliyor

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında ne kadar olacağını Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Altını bile sollayacak rakam geliyor. Rekordan rekora koşan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altını bile sollayacak rakamı açıladı

Gümüş fiyatları 2023 yılına hareketli bir giriş yaptı. Rekordan rekora koşan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altını bile sollayacak rakamı açıladı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş net yanıt verdi! Altını bile sollayacak rakam geliyor.

ELİMİZDEKİ GÜMÜŞLERİ BOZDURALIM MI?

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Gümüş fiyatları sert düşüşlere sahne olurken yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusunu yanıtını araştırıyor. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında yükselişe geçerek rekor kıracağını açıkladı. 

ALTINI BİLE SOLLAYACAK RAKAM!

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını söyledi ve altını bile sollayacak rakamı açıkladı.

Memiş gümüşün 2023 yılına damgasını vuracağını söyleyerek: '' 2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum. Özellikle yatırımcısı da satış için çok aceleci davranmamalı. 

2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20 dolar, ons tarafında 40 dolardı. Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyor. 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altın fiyatlarına göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum.” dedi.

15 Şubat Çarşamba gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 5 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATI KAÇ LİRA?

15 Şubat 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları akç TL? Bugün gümüş kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.  Bugün gümüş fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Gümüşün ons fiyatıan itibariyle 21,53 dolardan işlem görüyor. Bugün gümüş alış fiyatı 13,044 lira, satış fiyatı ise 13,60 lira seviyesinden değerleniyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...